Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000R. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZCS2000R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000R te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZCS2000R : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (20114 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZCS2000R

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] open vervolgens de voorkant en controleer of de stofzak/s-bag® en het motorfilter zijn aangebracht. open vervolgens de achterkant van de machine en controleer of het uitlaatfilter is aangebracht. Schuif de slang in de machine totdat deze in de vergrendelingen klikt (druk op de vergrendelingen om de slang los te maken). [. . . ] 12 Het powermondstuk wordt geactiveerd door de stofzuiger aan te zetten. Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. VERVANGEN VAN DE STOFZAK/S-bag® De stofzak/s-bag® moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. Hiermee sluit u de s-bag® automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. 5 a Breng een nieuwe s-bag® aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. 5 b Bevestig de insteekhouder door deze op de achterste pennen in de zakruimte te plaatsen. Vervang de s-bag® zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt geraakt zijn). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Gebruik alleen een originele stofzak, s-bag® Classic of s-bag® Clinic van Elektrolux. Trek het oude, vuile filter voorzichtig uit de houder en vervang het door een nieuw motorfilter. Breng de insteekhouder met de s-bag® opnieuw aan en sluit vervolgens de klep. Noodzakelijk bij elke vijfde vervanging van de stofzak/s-bag® Er zijn twee types uitlaatfilters: · EFH12W) De filters moeten altijd door nieuwe worden vervangen en mogen niet worden gewassen (behalve het uitwasbare Hepa H12*-filter). [. . . ] Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. Zie het bijgesloten garantieboekje voor meer informatie over de garantie en contactpersonen voor klanten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZCS2000R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZCS2000R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag