Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6419 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dank u dat u hebt gekozen voor een Electrolux Classic Silence-stofzuiger. [. . . ] Gebruik de stofzuiger nooit in deze situaties • In de buurt van ontvlambare gassen, enz. voorzorgsmaatregelen betreffende het elektrische snoer • ontroleer regelmatig of de stekker en het snoer niet C beschadigd zijn. € ls het snoer is beschadigd, mag dit alleen bij een A erkend Electrolux Service Centre worden vervangen om risico te vermijden. € ooit door middel van het snoer de stofzuiger naar u N toe trekken of optillen. Alle servicebeurten en reparaties moeten uitgevoerd worden door een erkend Electrolux Service Centre. Klantinformatie en milieubeleid Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. [. . . ] Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZCS2000DS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag