Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZB 2906

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZB 2906. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ZB 2906 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ZB 2906 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ZB 2906 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (22110 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ZB 2906

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Corte los cables de conexión, extraiga las pilas y coloque cinta engomada sobre las superficies de metal visibles . 21 Functies/Accessoires 1 Aan/uit-knop 2 Aan/uit-knop, handeenheid 3 Handgreep 4 Borgschroef 5 Ontgrendelknop van handeenheid 6 Hangend oplaadstation 7 Staand oplaadstation 8 Adapter 9 Fijne filter (binnenste filter) 10 Voorfilter (buitenste filter) 11 Ontgrendelknop van stofreservoir 12 Batterijlampje, lithiumversie* 13 Stofreservoir 14 Stofzuigerklep 15 Borstel 16 Mondstuk voor kieren 17 Ontgrendelknop van rolborstel 18 Borstelkap voor rolborstel 19 Rolborstel 20 Mondstuklampjes 21 Indicatorlampje voor opladen, NiMH-versie 22 Parkeerstrip 23 Ontgrendelknop van oplaadstation Controleer of alle onderdelen in de doos aanwezig zijn . [. . . ] Het stofreservoir van de Ergorapido moet regelmatig worden leeggemaakt en het stofreservoir en de filters moeten af en toe worden schoongemaakt . U kunt het stofreservoir en de filters uitschudden of afspoelen met warm water (nooit in een vaatwasmachine) . Zorg dat alle onderdelen droog zijn voordat u ze in omgekeerde volgorde terugplaatst . Ontgrendel het stofreservoir en open en sluit de veer vijf of zes maal om het stof te verwijderen . Als de rolborstel, de slang en de wielen verstopt raken of vastlopen, moet u ze schoonmaken . Als u de wieltjes wilt schoonmaken, verwijdert u deze voorzichtig met behulp van een kleine schroevendraaier . De Ergorapido mag niet in het oplaadstation staan wanneer u de batterijen verwijdert . Breng de volledige handbediende eenheid naar een daarvoor bestemd afgiftepunt . De Ergorapido mag alleen door volwassenen worden gebruikt en is alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik . Alle onderhoudsbeurten en reparaties moeten worden uitgevoerd door een erkend Electrolux Service Centre . Dit apparaat mag niet worden gebruikt door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of personen zonder ervaring of kennis, tenzij zij worden begeleid bij of zijn geïnstrueerd over het gebruik van het apparaat door iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor hun veiligheid . Trek de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat reinigen of onderhouden . Houd verpakkingsmateriaal, zoals plastic zakken, uit de buurt van kinderen, vanwege verstikkingsgevaar . Controleer of de voedingsspanning gelijk is aan de spanning die op het typeplaatje of de oplaadadapter wordt vermeld . [. . . ] Neem voor meer informatie over de recycling van dit product contact op met uw gemeente, het afvalbedrijf of de winkel waar u het product hebt aangeschaft . Ergorapido Plus: Nach dem ordnungsgemäßen Einsetzen des Geräts in die Ladestation leuchten die Anzeigeleuchten für die Akkukapazität nacheinander entsprechend dem Fortschritt des Ladevorgangs . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ZB 2906

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ZB 2906 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag