Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z950

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z950. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z950 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z950 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z950 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8481 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z950

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] We devote time, knowledge, and a great deal of thought to anticipating and creating the kind of appliances that our customers really need and want. Gebruik de stofzuiger niet als het snoer beschadigd is · Als het snoer beschadigd is, moet het om ongelukken te voorkomen door de fabrikant, het servicepersoneel van de fabrikant of een gekwalificeerd vakman vervangen worden · Beschadigingen aan het snoer vallen niet onder de garantie van de stofzuiger · verplaats de stofzuiger nooit aan het snoer · Haal de stekker altijd uit het stopcontact voor u de stofzuiger schoonmaakt of repareert · controleer regelmatig of het snoer onbeschadigd is Onderhoud en reparaties moeten gedaan worden door gekwalificeerd servicepersoneel. [. . . ] De stofzuiger is geaard en hoeft niet aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Zonder stofzuigerzak en filter Gebruik de stofzuiger nooit voor: · Hete of koude as, gloeiende sigarettenpeuken en dergelijke Bovenstaande zaken kunnen ernstige schade aan de motor veroorzaken. Let in verband met het snoer op de volgende zaken IMAGE 1: Open the lid and check that dust bag and motor filter is in place. AFBEELDING 2: Bevestig de slang en draai hem met de klok mee om hem vast te zetten. wikkel het snoer na afloop van het stofzuigen om het reservoir van het apparaat. AFBEELDING 3: De zuigkracht kan naar believen aangepast worden met het schuifklepje op het handvat van de slang. Insert a new dust bag and check the filter IMAGE 5: If the air filter need cleaning Loosen the filter container from the lid, remove the filter positioned inside the lid and clean it under warm, running water. Haal de volle stofzuigerzak uit het apparaat en sluit de opening af met het daarvoor bestemde klepje. Maak het filter los van de klep, haal het filter dat in de klep zit eruit en maak het schoon in lauw stromend water. Let op dat de filterhouder met de juiste kant boven zit als het terug wordt gezet. [. . . ] Het duurt ongeveer 10 minuten voordat de stofzuiger weer aangezet kan worden. Schade aan de motor die veroorzaakt is door water, valt niet onder de garantie van de stofzuiger. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z950

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z950 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag