Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8250. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z8250 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8250 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z8250 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5612 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z8250 (7767 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z8250

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bevestig de telescopische buis op de slanggreep en het mondstuk (sommige modellen hebben een vergrendelknop die ingedrukt moet worden om de slang en de telescopische buis uit elkaar te halen). Als u een stofzuiger met afstandsbediening heeft, controleer dan of het contact volledig ingedrukt is. De Electrolux Twinclean heeft een automatisch oprolmechanisme voor het snoer (autoreverse). [. . . ] 35 Til de filterhouder omhoog en draai hem een halve slag zodat de filters van plaats verwisselen en stop de filters terug in de stofzuiger. 36 Draai het linkerfilter een volledige slag in de richting van de pijl. Het filterlampje begint te knipperen en de stofzuiger wordt ingeschakeld, en wanneer u draait, wordt het filter gereinigd. Nadat u een volledig slag heeft gedraaid, wordt de stofzuiger uitgeschakeld en stopt het filterlampje met knipperen. Ongeveer een keer per jaar, wanneer het filterlampje vaker begint te knipperen, moeten de filters gewassen worden. B Haal één filter tegelijk uit het filterreservoir (37) door op de aangeduide ontgrendelknop te drukken en het filter te draaien. In de filters kunnen zich grote stofdeeltjes verzamelen zonder dat de zuigkracht hierdoor nadelig wordt beïnvloed. 38 Verwijder het stofreservoir door op de ontgrendelknop achterop de stofzuiger te drukken en het reservoir eruit te tillen. 39 Til de twee klikvergrendelingen op de achterrand van de stofzuiger omhoog en open de filterklep. Opmerking: gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het filteroppervlak niet aan. Plaats het filter terug op zijn plaats, sluit de filterklep en monteer het stofreservoir terug op zijn plaats. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de buizen, de slang, het filter of de filterhouder verstopt raken. Trek de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger 20-30 minuten afkoelen. Verwijder het materiaal dat de verstopping veroorzaakt en/of vervang het vuile filter. [. . . ] Stofzuiger doet het niet Als dit het geval is, maakt u de Ergobox leeg en reinigt u de Ergobox en het filter voordat u ze terugplaatst in de stofzuiger. De motor moet door een erkend Electrolux Service Centre worden vervangen. Schade aan de motor veroorzaakt door binnendringend water valt niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z8250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z8250 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag