Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8234

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8234. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z8234 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8234 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z8234 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17394 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z8234

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bovengenoemde voorwerpen en vloeistoffen kunnen schade aan de motor veroorzaken. Alle servicebeurten en reparaties moeten uitgevoerd worden door een erkend Electrolux Service Centre. Voordat u begint 11 Schuif de slang in de machine zodat deze indevergrendelingenvastklikt(drukopde vergrendelingen om de slang los te maken). [. . . ] De Electrolux Twinclean heeft een stoffilter dat af en toe schoongemaakt moet worden om een constante hoge zuigkrachttegaranderen. 27 Til de filterhouder omhoog en draai hem een halve slag zodat de filters van plaats verwisselen en stop de filters terug in de stofzuiger. 28 Draai het linkerfilter een volledige slag in de richting van de pijl. Het filterlampje begint te knipperen en de stofzuiger wordt ingeschakeld, en wanneer u draait, wordt het filter gereinigd. Nadat u een volledig slag heeft gedraaid, wordt de stofzuiger uitgeschakeld en stopt het filterlampje met knipperen. Zo'n eenmaal per jaar, wanneer het filterlampje vaker begint te knipperen, moeten de filters gewassen worden. 30 Verwijder het stofreservoir door op de ontgrendelknop achterop de stofzuiger te drukken en het reservoir eruit te tillen. 31 Til de twee klikvergrendelingen op de achterrand van de stofzuiger omhoog en open de filterklep. Opmerking: Gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het filteroppervlak niet aan. Plaats het filter terug op zijn plaats, sluit de filterklep en monteer het stofreservoir terug op zijn plaats. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de buizen, de slang, het filter of de filterhouder verstopt raken. Trek de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger 20-30 minuten afkoelen. Verwijder het materiaal dat de verstopping veroorzaakt en/of vervang het vuile filter. 34 Gebruik een schoonmaakstrip of soortgelijk hulpmiddel om verstoppingen uit de buizen en de slang te verwijderen. [. . . ] Eer doluysa boaltin ve Twinclean'i süpürgeye takmadan önce hem kutuyu hem de filtreyi temizleyin. Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z8234

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z8234 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag