Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8020

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8020. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z8020 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z8020 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z8020 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (18569 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z8020 (7063 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z8020

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wist u bijvoorbeeld dat de lucht in een kamer meer vervuild kan zijn dan de lucht in een grote stad?Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat elke liter lucht de volgende hoeveelheid deeltjes bevat: Ratio voor de toelevering van schone lucht *) (CADR +/-10% m3/h) Stand 1 130 Stand 2 240 Stand 3 380 Afmeting van de kamer (m3) Stand 1 Stand 2 Stand 3 Geluidsniveau (dBA) (ISO 3741) Stand 1 Stand 2 Stand 3 Stroomverbruik (W) Stand 1 Stand 2 Stand 3 27 50 79 1 miljoen 100 miljoen 100 miljoen 1 miljard 100 miljard Gewoonlijk kunt u de deeltjes binnenshuis niet zien of ruiken. Wanneer deze luchtreiniger voortdurend wordt gebruikt in een kamer met de aanbevolen afmetingen, dan zal de hoeveelheid deeltjes met minstens 80% worden gereduceerd. [. . . ] B Bij dit programma wordt de ventilatiesnelheid aangepast aan het geluidsniveau in de kamer. De luchtreiniger werkt in dat geval op de hoogst mogelijke ventilatiesnelheid zonder het geluidsniveau van de kamer te verhogen. C Deze functie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om bij thuiskomst een kamer snel van verontreinigingen te ontdoen. de luchtreiniger start automatisch in stand 3 en schakelt na 15 minuten automatisch terug naar stand 1. Selecteer op basis hiervan een geschikte ventilatiesnelheid of een automatisch programma . F Dit symbool geeft aan dat de machine optimaal werkt en schone lucht levert. Als de filters moeten worden uitgespoeld of als er een storing in de luchtreiniger is opgetreden, dooft het symbool en gaat het desbetreffende storingsindicatielampje ( ) aan. G Geeft aan dat de filters aan de hand van het onderstaande reinigingsschema moeten worden gereinigd. I De knopvergrendeling is een kinderbeveiliging die ervoor zorgt dat de knoppen kunnen worden ingedrukt zonder dat er iets gebeurt. luchtreiniger resetten (fase 4)* Druk op de reset-knop (4) wanneer het filter schoongemaakt of vervangen is. Het waarschuwingslampje dooft om aan te geven dat de luchtreiniger is gereset. Bij modellen zonder waarschuwingslampje wordt de luchtreiniger automatisch gereset. Wij raden u aan om bovengenoemde instructies om de twee maanden op te volgen, afhankelijk van de graad van luchtvervuiling of wanneer het indicatorlampje op de display oplicht. Het hoofdfilter moet vaker worden schoongemaakt als er duidelijk zichtbaar stof op de bovenkant van het filter ligt. Vervang het hoofdfilter om de twee of drie jaar om de luchtreiniger in werkende staat te houden. ) Wanneer u een koolstoffilter gebruikt, moet u dit om de drie tot zes maanden vervangen, of eerder wanneer u geen vermindering in gassen en luchtjes opmerkt. [. . . ] (i) Plaats de draadhouder met beide handen voorzichtig terug en sluit het rooster. (Indien de draad stuk is, kunt u het onderdeel 'probleem oplossen' raadplegen. Zorg er bij het terugplaatsen van het filter voor dat de geleiders goed in de groeven passen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z8020

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z8020 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag