Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1286 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 17* Stel de zuigkracht in met de regelaar op de stofzuiger of met de regelaar op de slanggreep. 18 Door de praktische parkeerstand kunt u gemakkelijker even pauzeren tijdens het stofzuigen. De Clario-stofzuiger mag alleen door volwassenen worden gebruikt en is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. [. . . ] Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder alle verwarde draadjes, enz. Verwijder de borstelcilinder en steunpunten en maak deze, indien nodig, schoon. Om de wieltjes schoon te maken, haalt u deze voorzichtig uit hun ophanging. De stofzuiger is voorzien van een veiligheidssysteem waardoor de klep niet kan worden gesloten zonder s-bagTM . Hoe vaker, hoe beter voor de efficientie van de stofzuiger Er zijn types van uitlaatfilters (afhankelijk van de stofzuiger) · Vloeistoffen (dit kan ernstige schade aan de machine toebrengen). Bovengenoemde voorwerpen en vloeistoffen kunnen schade aan de motor veroorzaken. De filters moeten altijd door nieuwe worden vervangen en mogen niet worden gewassen. open de klep en verwijder de filter (elke vijfde wisseling van de stofzak). Breng een nieuw filter aan en plaats de klep op de terug zoals is weergegeven in de afbeelding. EFH12W, alleen voor sommige modellen) Noodzakelijk bij elke vijfde vervanging van de stofzak/s-bagTM 7 Open de klep en verwijder de filter. Opmerking: Gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het kwetsbare filteroppervlak niet aan 9 Vervang de filter en de deksel zoals weergegeven. Stofzuiger doet het niet Een beschadigd snoer moet worden vervangen door een bevoegd Electrolux-servicecentrum. Nooit door middel van het snoer de stofzuiger optrekken of naar u toe trekken. Eerst de stekker uit het stopcontact nemen voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. [. . . ] Wees echter voorzichtig voor het geval de blokkering veroorzaakt wordt door glas of scherpe voorwerpen welke in de slang vast zijn geraakt. Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z7520 PARKETTO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag