Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7321

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7321. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z7321 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7321 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z7321 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11719 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z7321

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zonder een stofzak/sbag®, om schade aan de stofzuiger te voorkomen. De stofzuiger is voorzien van een veiligheids mechanisme welke voorkomt dat de deksel zonder een s bag® sluit. Fijn stof, bijvoorbeeld van pleisterwerk, beton, meel of hete/ koude as. [. . . ] Houten vloeren: Gebruik het mondstuk voor parket (alleen bepaalde modellen, 4). : Gebruik het combinatie mondstuk zoals weergegeven in (6) of Easy Clean (alleen bepaalde modellen, 7). Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. 10 Om uw rug te sparen, heeft Oxygen+ een flexibel handvat waardoor het apparaat gemakkelijker is op te tillen en te dragen. 11a Daarnaast is de handige parkeerstand ideaal voor als u het werk even onderbreekt. 1a 4 5 Als het indicatorlampje gaat branden, moet u de stofzak (sbag®) vervangen. De stofzakhouder verwijderen Trek aan het karton om de sbag® uit de insteekhouder te tillen. De stofzak wordt automatisch gesloten, zodat er geen stof kan ontsnappen. Plaats een nieuwe sbag® door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen (u voelt een klik). Opmerking: vervang de s-bag® wanneer het indicatorlampje gaat branden, zelfs als de stofzak nog niet vol is (de zak kan verstopt zijn). Vervang de stofzak ook nadat u een tapijtreiniger in poedervorm hebt gebruikt. Gebruik alleen originele Electrolux-stofzakken, zoals de s­bag® Anti­odour of s­bag® Long Performance. [. . . ] Indien u suggesties heeft met betrekking tot verbetering van dit product of de meegeleverde gebruiksaanwijzing, neemt u dan s. Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag wor den behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z7321

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z7321 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag