Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2873 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE (2877 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alle modellen die besproken worden zijn niet verkrijgbaar in alle landen. Is dit het geval, laat deze onderdelen dan door een erkende reparateur vervangen. Wanneer de filters uit het apparaat worden gehaald om ze schoon te maken, trek dan altijd de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Voor uw veiligheid De luchtreiniger is een elektrisch apparaat en moet als zodanig worden behandeld. Als er vocht in de luchtreiniger terecht komt, zet dan het apparaat uit en laat het door een erkende reparateur nakijken. Voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en aan de limieten voor ozonuitstoot van richtlijnen IEC-335-1 en 335-2-65. Fase 2-filter (c) Druk op de knop om het deksel te openen (10) en haal het deksel eraf. (d) Verwijder het filter en maak de onderkant schoon met een stofzuiger met borstelmondstuk. (g) Verwijder de filterhouder voorzichtig met beide handen door het horizontaal en rechtop te houden. (h) Maak de binnenkant van de Luchtreiniger schoon met een borstel- of spleetzuigmondstuk. (i) Verwijder voorzichtig met beide handen de draadhouder en sluit het rooster. (Indien de draad stuk is, kunt u het onderdeel 'probleem oplossen' raadplegen. Zorg er bij het terugplaatsen van het filter voor dat de geleiders goed in de groeven passen. 1 2 3 4 Ventilatiesnelheid Display Z7030/40 Geluidsensor Z7030/40 Reset-knop voor filtervervanging, Z7030/40 Lucht-inlaatrooster Lucht-uitlaatrooster 7 8 9a b 10 11 12 13 Voorfilterdeurtje Draagbeugel Snoer Vakje voor ongebruikt snoer Knop voor het openen van het deksel Typeplaatje Indicatorlampje Z7010 Reservedraad Alle modellen zijn ontworpen dat ze voortdurend aan kunnen blijven staan op ventilatiesnelheid op (1). De beste resultaten worden verkregen wanneer de luchtreiniger 24 uur per dag blijft aanstaan. Deze modellen hebben een automatische en een handmatige ventilatie-snelheidsstand. A In deze stand wordt de ventilatiesnelheid aangepast aan het geluidsniveau in de kamer. [. . . ] Z7010 Laat het apparaat nakijken als het indicatorlichtje niet aangaat terwijl de ventilator toch functioneert. Altijd de stekker uit het stopcontact halen voordat het apparaat wordt schoongemaakt. (b) Verwijder de filters één voor één uit het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z7030 BLUE/WHITE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag