Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5933HP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5933HP. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z5933HP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5933HP te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z5933HP : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (13185 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z5933HP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nooit door middel van het snoer de stofzuiger optrekken of naar u toe trekken · Eerst de stekker uit het stopcontact nemen voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. Nooit de stofzuiger gebruiken indien het elektrische snoer is beschadigd. Druk op het pedaal om het snoer op te rollen (houd de stekker vast zodat deze niet tegen u aanslaat). [. . . ] 1 Om uw rug te sparen, heeft Oxygen een flexibel handvat waardoor het apparaat gemakkelijker is op te tillen en te dragen. 2 Daarnaast is de handige parkeerstand ideaal voor als u het werk even onderbreekt. Werken met de Electrolux Easy Reach® system (alleen bepaalde modellen) Het gepatenteerde, ergonomische Electrolux Easy Reach® system is ontwikkeld om gemakkelijker onder bijvoorbeeld banken te kunnen zuigen. 5 Plaats het mondstuk voor harde vloeren aan het uiteinde van de telescopische buis en klik het vast. verwijder het mondstuk door op de vergrendeling te drukken en het mondstuk los te trekken. 6 Gebruik de telescopische buis in deze stand voor het gewone zuigwerk. 7 Verleng of verkort de telescopische buis door de vergrendling richting het mondstuk te trekken en het verlengstuk uit te trekken of in elkaar te duwen. 8 Als u een hoek in de telescopische buis wilt maken, moet u de vergrendeling in de richting van de hendel duwen. Gebruik de telescopische buis in deze stand om onder meubels te stofzuigen. U kunt alleen een hoek in de telescopische buis maken als het verlengstuk volledig is uitgeschoven. 1 Vervang de s-bagTM wanneer het indicatorvenster volledig rood is - verwijder het mondstuk van de basis om dit te kunnen zien (1a); of wanneer het venster oplicht (1b). De stofzak wordt automatisch gesloten en er kan geen stof meer ontsnappen. 4 Plaats een nieuwe s-bagTM door de kartonnen houder recht naar beneden te duwen. Vervang de s-bagTM ook als deze niet vol is (de stofzak is wellicht verstopt). Vervang de stofzak ook als u reinigingsmiddel voor vloerbedekking hebt gebruikt. Gebruik alleen originele Electrolux-stofzakken zoals de s-bagTM Classic, s-bagTM Clinic of s-bagTM Antiodour. [. . . ] 15 Als de batterijen van de afstandsbediening leeg zijn vervangt u deze, zoals aangegeven op de afbeelding. Als u batterijen wilt weggooien, moet u speciale recyclingcontainers gebruiken. Stofzuiger doet het niet 1 Controleer of de stekker in het stopcontact zit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z5933HP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z5933HP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag