Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5836T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5836T. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z5836T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5836T te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z5836T : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2443 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z5836T (2442 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z5836T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De stofzuiger is voorzien van dubbele isolatie en hoeft dus niet te worden geaard. Vloeistoffen (deze kunnen het apparaat ernstig beschadigen) Hete as, brandende sigarettenpeuken, etc. [. . . ] Maak het stofcompartiment telkens na het zuigen, of eventueel zelfs tussendoor, leeg. Voor het beste resultaat moet het stofcompartiment regelmatig worden geleegd. Tip: om te voorkomen dat stof ontsnapt, kunt u een plastic zak over het stofcompartiment trekken en het stof hierin schudden. 5 Breng het stofcompartiment aan door eerst de voorkant op zijn plaats te duwen en ga door totdat u een klik hoort. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de buis, de slang, de filters of de Cyclone-trechter verstopt raakt. Trek de stekker in dergelijke gevallen uit het stopcontact en laat de stofzuiger 30 minuten afkoelen. Verwijder het obstakel en/of reinig de filters en zet vervolgens de stofzuiger weer aan. 6 Reinig de buizen en de slang met een schoonmaakstrip of iets soortgelijks. 7 Soms is het ook mogelijk de verstopping in de slang te verhelpen door in de slang te knijpen. Wees echter voorzichtig als de verstopping wordt veroorzaakt door glas of naalden in de slang. Schade aan de slang die is veroorzaakt door reinigingswerkzaamheden valt niet onder de garantie. 8 Reinig het mondstuk voor vloerbedekking/harde vloeren zo vaak mogelijk om slijtage te voorkomen. [. . . ] Er is water in de stofzuiger terechtgekomen De motor moet worden vervangen door een Electroluxservicecentrum. Electrolux is niet verantwoordelijk voor schade die voortvloeit uit onjuist gebruik van het apparaat [de stofzuiger] of schade die is ontstaan doordat uzelf wijzigingen aan het apparaat [de stofzuiger] hebt aangebracht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z5836T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z5836T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag