Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5191 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 7 Let op de positie van de zuigbuizen en vergrendelingen voordat u begint zoals aangegeven in de schema's. Bevestig de grotere zuigbuis A aan de slanggreep en de kleinere zuigbuis B aan het vloermondstuk totdat u een klik hoort. [. . . ] Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en het mondstuk onmiddellijk na gebruik weer uitschakelen. Verbind de stekker van het powermondstuk aan het contact op de stofzuiger en gebruik de clips om het snoer aan de zuigbuis en slang vast te zetten 5561. De powermondstuk wordt geactiveerd door de stofzuiger 5561 aan te zetten. Powermondstuk 5561 reinigen Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder alle verwarde draadjes uit het mondstuk door de draadjes met een schaar weg te knippen. Om de wieltjes schoon te maken, haalt u deze voorzichtig uit hun ophanging. Zet de klep weer terug op zijn plaats en zorg ervoor dat de klep goed vast zit. De combinatie van mondstuk en borstel gebruiken Gebruik de combinatie in de aangegeven positie voor het schoonmaken van de stoffering van uw meubels. Mocht de stofzak in de stofzuiger kapot gaan, dient de stofzuiger door de ELECTROLUX SERVICE schoongemaakt te worden. Als u de stofzak wilt controleren, moet het apparaat aan staan, waarbij alle toebehoren aangesloten zijn en zich niet op de grond bevinden. De stofzakindicator kan ook aangeven dat de zak geblokkeerd is (soms veroorzaakt door zeer fijne stofdeeltjes), wat verlies aan zuigkracht veroorzaakt en oververhitting tot gevolg kan hebben. Wij raden u aan om de stofzak te vervangen: * na het gebruik van een tapijtreiniger * wanneer er een onaangename reuk van de stofzuiger komt, dan moet u ook de filters vervangen/schoonmaken N. EF25a) Stofzakbeveiliging De stofzuiger nooit zonder stofzak gebruiken om schade te voorkomen. Er is een veiligheidsmechanisme in de stofzuiger ingebouwd, dat voorkomt dat het deksel zonder stofzak kan sluiten. de filters vervangen/schoonmaken De stofzuiger nooit zonder filters gebruiken. [. . . ] Air: Jika air disedut ke dalam motor mesin, motor mestilah diganti di Pusat Servis Electrolux. Nederlands: Electrolux wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade die voortkomt uit het niet-geëigend gebruik van het apparaat of in gevallen waarbij op het apparaat krachtig wordt gedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z5551M PETROL BLUE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag