Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5234 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Electrolux heeft een groot assortiment stofzuigers met verschillende specificaties en accessoires. Vouw beide zijflappen open en leg de juiste afbeeldingen naast de tekst. [. . . ] Harde vloer: Gebruik het vloermondstuk met de voetschakelaar in deze positie. Waarschuwing: Gebruik het mondstuk alleen voor tapijten met een dikte van minder dan 15 mm. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en het mondstuk onmiddellijk na gebruik weer uitschakelen. : De zuigkracht van het turbomondstuk kan ook worden geregeld door de luchtuitlaat te openen of te sluiten 5540. Het turbomondstuk 5540 reinigen Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder alle verwarde draadjes uit de borstel door de draadjes met een schaar weg te knippen. 5505/10/15/20/22/25/28 Het stofzak-indicatorvenster zal tijdens het vullen geleidelijk rood worden en zal helemaal rood zijn als de stofzak vol is. 5530/33/35/36/40 Het sofzak-indicatorvenster gaat branden als de stofzak vol is. Het stofzak indicator venster zal geleidelijk rood kleuren bij het vullen en zal geheel rood zijn als de stofzak vol is. Als u de stofzak wilt controleren, moet het apparaat aan staan, waarbij alle toebehoren aangesloten zijn en zich niet op de grond bevinden. De stofzakindicator kan ook aangeven dat de zak geblokkeerd is (soms veroorzaakt door zeer fijne stofdeeltjes), wat verlies aan zuigkracht veroorzaakt en oververhitting tot gevolg kan hebben. Wij raden u aan om de stofzak te vervangen: * na het gebruik van een tapijtreiniger * wanner er een onaangename reuk van de stofzuiger komt, dan moet u ook de filters vervangen/schoonmaken : Gebruik alleen originele stofzakken en filters van Electrolux: Stofzak (ref E54A) Microfilter (ref EF17) Wasbaar HEPA- filter dat voor hergebruik geschikt is (ref EF 25a) Het microfilter 5510/15/20/25/28 moet om de vijf stofzakken vervangen worden. Het HEPA filter moet schoongemaakt worden als het indicatorlampje aan is 5530/33/35/36/40. Het HEPA filter schoonmaken: I) Open het filterdeksel en haal de filtereenheid uit de stofzuiger. [. . . ] Air: Jika air disedut ke dalam motor mesin, motor mestilah diganti di Pusat Servis Electrolux. Nederlands: Electrolux wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade die voortkomt uit het niet-geëigend gebruik van het apparaat of in gevallen waarbij op het apparaat krachtig wordt gedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z5515M WHEAT YELLOW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag