Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z436

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z436. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z436 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z436 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z436 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (134 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z436 (134 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z436

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het elektrische snoer is beschadigd, moet het door de fabrikant, een servicevertegenwoordiger of een andere gekwalificeerde persoon worden vervangen om risico's te vermijden. Voordat u begint Bevestig de verlengingsbuis* of de telescopische buis* aan de slanggreep met mondstuk door deze op elkaar te drukken en te draaien. ) Trek het elektrische snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer het elektrische snoer is uitgetrokken, blijft het in die positie. [. . . ] Aan/uit-knop: Druk eenmaal op de aan/uit-knop om de stofzuiger aan te zetten. Zuigkrachtregelaar: draai de zuigkrachtregelaar naar Max om de zuigkracht te vergroten. Extra zuigkrachtregelaar: gebruik de zuigkrachtregelaar op de slanggreep. Gemakkelijke parkeerstanden (uw rug wordt gespaard) als het stofzuigen tijdelijk wordt onderbroken en wanneer u de stofzuiger opbergt. U kunt de stofzuiger ook dragen met de handgreep boven of onder aan de voorkant van de machine. U kunt de slang vastzetten met de elastische kabel die u over de slang kunt bevestigen. * Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de handgreep in positie (21). * Normaal gesproken is het niet nodig om te wisselen van modus wanneer het Dust Magnet-mondstuk (23 en 24) wordt gebruikt. Het kan met de borstel omhoog op alle oppervlakten worden gebruikt voor maximaal gebruiksgemak terwijl tegelijkertijd nog steeds de beste resultaten worden behaald. 32 Plaats uw duimen op de achterrand van de klep en open deze vervolgens door de handgreep naar achteren en naar boven te trekken met uw wijsvinger/middelvinger. Breng een nieuw filter aan en plaats de klep op de aangegeven manier terug. In het geval van modellen met een uitwasbaar HEPA-filter: Spoel de binnenkant (vuile kant) van de filterunit af onder lauw stromend water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het kwetsbare filteroppervlak niet aan. Herhaal deze reinigingsprocedure vier keer en laat het filter vervolgens aan de lucht drogen. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de zuigbuis, de slang, de filters of de s-bag® verstopt raken. In voorkomende gevallen dient de stekker uit het stopcontact genomen te worden en dient de stofzuiger gedurende 20 à 30 minuten af te koelen. Verwijder de verstopping en/of vervang de filters en de s-bag® en stel de stofzuiger weer in werking. Gebruik een schoonmaakstrip of iets dergelijks om de buizen en de slang te reinigen. [. . . ] Verwijder de verstopping en/of vervang de filters en de s-bag® en stel de stofzuiger weer in werking. Gebruik een schoonmaakstrip of iets dergelijks om de buizen en de slang te reinigen. (2) Als u de slanggreep wilt schoonmaken, kunt u deze loskoppelen van de slang. Het is ook mogelijk om de verstopping uit de slang te verwijderen door in de slang te knijpen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z436

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z436 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag