Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED te teleladen.


AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2626 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED (2630 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] alle servicebeurten en reparaties dienen door een erkend Electrolux Service Centre uitgevoerd te worden. open vervolgens de voorkant en controleer of de stofzak/s-bagTM en het motorfilter zijn aangebracht. 1 b Klap de draaghandgreep naar boven totdat deze op haar plaats klikt. open vervolgens de achterkant van de machine en controleer of het uitlaatfilter is aangebracht. [. . . ] 10 b U kunt de stofzuiger ook dragen met de handgreep onder aan de voorkant van de machine. Tapijt: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de greep in positie (1). Harde vloeren: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de greep in positie (2). Houten vloeren: Gebruik het mondstuk voor parket (alleen bepaalde modellen, 3). : Gebruik het combinatiemondstuk zoals weergegeven in (5) of Easy Clean (alleen bepaalde modellen, 6). Het powermondstuk wordt alleen bij bepaalde modellen geleverd of is als accessoire verkrijgbaar. Stel de zuigkracht bij door het openen of sluiten van de luchtopening. Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. De stofzak/s-bagTM moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. Hiermee sluit u de s-bagTM automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. 5 a Breng een nieuwe s-bagTM aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. 5 b Bevestig de insteekhouder door deze op de achterste pennen in de zakruimte te plaatsen. Vervang de s-bagTM zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt geraakt zijn). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Gebruik alleen een originele stofzak, s-bagTM Classic of s-bagTM Clinic van Elektrolux. Trek het oude, vuile filter voorzichtig uit de houder en vervang het door een nieuw motorfilter. [. . . ] Reinigen van het mondstuk voor harde vloeren 3 Om vermindering van de zuigkracht te voorkomen, dient het mondstuk voor tapijt/harde vloeren regelmatig gereinigd te worden. Grotere voorwerpen kunt u bereiken door de verbindingsslang te verwijderen (druk op de kleine vergrendelingen aan beide kanten en trek tegelijkertijd de verbindingsbuis naar buiten en rechtop). Verwijder de borstelcilinder en steunpunten en maak deze, indien nodig, schoon. Om de wieltjes schoon te maken, haalt u deze voorzichtig uit hun ophanging. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX Z 3373 TED zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag