Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL220. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX XXL220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL220 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX XXL220 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (15292 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX XXL220

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bevestig de telescopische zuigbuis* aan de slanggreep door deze op elkaar te drukken en te draaien. ) Trek het elektrische snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer het elektrische snoer is uitgetrokken, wordt het snoer vergrendeld. U kunt het snoer weer oprollen door een korte ruk aan het snoer te geven en het vervolgens los te laten. [. . . ] 25 26 Open de voorkant en til de s-bag® aan de insteekhouder uit de stofzuiger. De s-bag® wordt automatisch gesloten zodat er geen stof kan ontsnappen. Plaats een nieuwe s-bag® door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. Opmerking: vervang de s-bag® zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt zijn geraakt). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Als u de ErgoboxTM regelmatig leegmaakt, raakt het filter minder snel verstopt. 29 30 Til de ErgoboxTM uit de stofzuiger zoals wordt aangegeven op de afbeelding. Zet de ErgoboxTM neer met de doorzichtige kant omlaag en trek aan de gele vergrendeling om de metalen sluiting te verwijderen. Verwijder voorzichtig de klep (aan de achterkant) en haal eventueel achtergebleven stof weg. Haal de voorkant en de achterkant uit elkaar en verwijder het HEPA-filter. Als u een afwasmiddel gebruikt, kan de ErgoboxTM ondoorzichtig worden. Zorg ervoor dat de ErgoboxTM goed droog is voordat u het onderdeel terugplaatst. Zorg ervoor dat het filter in de ErgoboxTM altijd goed droog en schoon is. U kunt het HEPA-filter het beste elke keer dat u de ErgoboxTM leegmaakt, reinigen. 33 Draai het uitwasbare HEPA-filter tegen de klok in en trek het filter los. Reinig het filter met een borstel onder de kraan of in een vaatwasmachine (op een maximumtemperatuur van 60°). ) 34 Maak de voorkant en de achterkant aan elkaar vast met de drie haken. Open de voorkant en verwijder de ErgoboxTM uit de stofzuiger (til deze eruit). (28) Zet de adapter (10) in de juiste richting vast op de insteekhouder aan de sluiting van de voorklep en sluit de voorkant. Bij standaard huishoudelijk gebruik moeten de filters ongeveer elke drie jaar worden vervangen. - Modellen zonder uitlaatfilter moeten worden uitgerust met een combinatiefilter (microfilter + motorfilter, ref. Open de voorkant en til de s-bag® aan de **insteekhouder uit de stofzuiger (25). [. . . ] Stofzuiger doet het niet · Vervang deze indien nodig door een nieuwe. De motor moet door een erkend Electrolux Service Centre worden vervangen. Schade aan de motor veroorzaakt door binnendringend water valt niet onder de garantie. Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX XXL220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX XXL220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag