Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL20. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX XXL20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX XXL20 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX XXL20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1487 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX XXL20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 14 Bevestig de verlengingsbuizen* of de telescopische zuigbuis* aan de slanggreep door deze op elkaar te drukken en te draaien (Draai en trek om de delen uit elkaar te halen. ) 15 Trek het elektrische snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer het elektrische snoer is uitgetrokken, blijft het in die positie. [. . . ] Eerst de stekker uit het stopcontact nemen voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. Nooit de stofzuiger gebruiken indien het elektrische snoer is beschadigd. Gebruik de mondstukken als volgt: Tapijt: Gebruik het mondstuk voor tapijt/ harde vloeren met de greep* in positie (32). Harde vloeren: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de greep* in positie (33). Het gebruik van het turbomondstuk* 22 Stel de zuigkracht bij door het openen of sluiten van de luchtopening. Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Laat het mondstuk niet over het snoer gaan en schakel de stofzuiger meteen na gebruik weer uit. 23 De stofzak/s-bagTM moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. 24 Open de voorkant en til de sbagTM aan de insteekhouder uit de stofzuiger. Hiermee sluit u de s-bagTM automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. 26 Breng een nieuwe s-bagTM aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. Opmerking: vervang de s-bagTM zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt zijn geraakt). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). Gebruik alleen een originele stofzak, s-bagTM Classic, s-bagTM Clinic, s-bagTM long performance of s-bagTM Anti-odour van Electrolux. A Modellen zonder uitlaatfilter moeten worden uitgerust met 21 Accessoires in de stofzuiger Onder de klep vindt u een mondstuk voor bekleding en een mondstuk voor kieren. Open de voorkant en til de sbagTM aan de insteekhouder uit de stofzuiger. Trek het oude, vuile filter voorzichtig uit de houder en vervang het door een nieuw filter. [. . . ] Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de zuigbuis, de slang, de filters of de s-bagTM verstopt raken. In voorkomende gevallen dient de stekker uit het stopcontact genomen te worden en dient de stofzuiger gedurende 20 à 30 minuten af te koelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX XXL20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX XXL20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag