Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (221 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0 (206 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] alle servicebeurten en reparaties dienen door een erkend Electrolux Service Centre uitgevoerd te worden. Voordat u begint 1 2 Controleer of er een sbag® in de stofzuiger is geplaatst. Schuif de slang in de machine totdat deze in de vergrendelingenklikt(drukopdevergrendelingen omdeslanglostemaken). [. . . ] (Drukopdevergrendelingsknopentrek de onderdelen uit elkaar om de telescoopbuis weer teverwijderen. ) Schuif de slang in de slanggreep totdat deze in de vergrendelingenklikt(drukopdevergrendelingen omdeslanglostemaken). Trek het snoer uit de stofzuiger en steek de stekker in het stopcontact. 6 Sommige stofzuigers, afhankelijk van het model, zijn voorzien van een automatisch oprolmechanisme voorhetsnoer(autoreverse). Plaats de schuif naar achteren om het snoer te vergrendelen als het snoer de gewenste lengte heeft. In de automatische stand* wordt de zuigkracht automatisch afgestemd op het oppervlak dat u stofzuigt. Gebruik de mondstukken als volgt: Tapijt: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met degreepinpositie(1). Harde vloeren: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloerenmetdegreepinpositie(2). Alsuwstofzuigeris voorzien van een mondstuk voor tapijt/harde vloeren met tweepedalen, kuntuophetrechterpedaal(3)drukkenom bijvoorbeeld dierenharen beter op te zuigen. De stofzuiger stopt automatisch als het mondstuk, de zuigbuis, de slang, de filters of de sbag® verstopt raken. In voorkomende gevallen dient de stekker uit het stopcontact genomen te worden en dient de stofzuiger gedurende 20 à 30 minuten af te koelen. Verwijder de verstopping en/of vervang de filters en de sbag® en stel de stofzuiger weer in werking. 1 2 Gebruik een schoonmaakstrip of een soortgelijk mate riaal voor het reinigen van de buizen en de slang. Het is ook mogelijk om de verstopping uit de slang te verwijderen door in de slang te knijpen. Wees echter voorzichtig voor het geval de blokkering veroorzaakt wordt door glas of scherpe voorwerpen welke in de slang vast zijn geraakt. 3 Om vermindering van de zuigkracht te voorkomen, dient het mondstuk voor tapijt/harde vloeren regelmatig gereinigd te worden. Problemen oplossen en klanteninformatie Problemen oplossen Stofzuiger doet het niet 1 Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Er is water in de stofzuiger gekomen Het is noodzakelijk om de motor door een erkend Electrolux Service Centre te laten vervangen. [. . . ] Er is water in de stofzuiger gekomen Het is noodzakelijk om de motor door een erkend Electrolux Service Centre te laten vervangen. Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. Electrolux wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade die voortkomt uit het ondeskundig of oneigenlijk gebruik van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX VAMPYR TC 150.0 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag