Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX TG2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX TG2000. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX TG2000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX TG2000 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX TG2000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2592 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX TG2000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reparaties aan dit apparaat mogen alleen door vakbekwame deskundigen worden uitgevoerd. Als gevolg van ondeskundig uitgevoerde reparaties kan een aanzienlijk gevaar ontstaan. Neem in het geval van reparaties contact op met de klantenservice of een door de fabrikant erkende deskundige vakorganisatie. [. . . ] 0 Dit teken begeleidt u stap voor stap bij de bediening van het toestel. De rendabele en milieuvriendelijke toepassing van het toestel zijn met een klaverblad gekenmerkt. 1 2 3 Onderstel Opvangschaal Verwarmingsplaat (met antikleeflaag) met 2000 W verwarmingselement en handvatten met warmte-isolatie a Grillrooster b Vlakke grill Antispatkap Thermostaat met snoer c Lampje aan/uit Typeplaatje (2 stuks, onderkant verwarmingsplaat en onderkant thermostaat) Laat het apparaat niet zonder toezicht aanstaan en voorkom vooral dat kinderen letsel oplopen!Denk bij het gebruik van het apparaat aan de volgende punten: Laat het apparaat voldoende afkoelen voordat u het reinigt of wegdraagt. Pak het altijd alleen vast aan de van warmte-isolatie voorziene handvatten. Het snoer mag niet met hete onderdelen van het apparaat in contact komen. Zet het apparaat nooit op of in de buurt van open vuur, een kook-/verwarmingsplaat of een verhitte oven. Indien nodig een verlengsnoer gebruiken dat geschikt is voor 10 ampère. Daarbij moeten de sleuven van de antispatkap goed in de stangen van de verwarmingsplaat grijpen. Wanneer de temperatuur bereikt is, wordt de grill met tussenpozen verhit op de temperatuur constant te houden. Leg wat u wilt grillen niet op het grillvlak om te voorkomen dat de antikleeflaag beschadigd wordt. Pas op dat u bij het omdraaien van het te grillen voedsel de antikleeflaag niet beschadigt. 0 Om het apparaat uit te zetten draait u de thermostaat op de stand OFF. Het grillrooster (3/a) is ideaal om vlees, vis of gevogelte klaar te maken. door de grillrichels kunnen vet en sappen in de opvangschaal druipen. Het gebruik van de antispatkap is vooral aan te raden als er iets wordt gegrilld dat vet bevat. [. . . ] in de buitenlucht dient de antispatkap tevens als bescherming tegen wind. 0 Steek de thermostaat met het netsnoer (5) helemaal in de contactdoos van het apparaat. Als het te grillen voedsel aan beide kanten aangebraden is, laat u het bij een lagere temperatuur gaar worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX TG2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX TG2000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag