Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1280 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX SYSTEM-PROP5ULTRA (1280 ko)
   AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA (1280 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De veiligheid Overzicht en montage Stofzuigen Zuigmonden Stofzak vervangen Filters vervangen Vervoeren en opbergen Onderhoud en reiniging Wat is er aan de hand als. Geef de gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. [. . . ] ) • In-/uitschakelen met toets E (bij de laagste vermogensinstelling is vanwege de elektronische aanloopstroombegrenzing een aanloopvertraging van max. Het vermogen kan door openen van de vermogensregelaar in de handgreep L worden gereduceerd, om de lichamelijke inspanning bij het stofzuigen te variëren. 13 D GB F NL I Düsen Nozzles Suceurs Zuigmonden Bocchette 14 D N P R Q Bodendüse, umschaltbar für Teppiche und Hartböden Kombidüse: Möbelpinsel und Polsterdüse in einem Fugendüse (ausziehbar) Handgriff mit abnehmbarem Saugschlauch GB N P R Q Floor nozzle, setting may be changed for carpets and hard floors Combination nozzle: furniture brush and upholstery nozzle in one Crevice nozzle (extendable) Handle with removable suction hose F N P R Q Combiné suceur pour tapis et sols durs Combiné brosse meubles et petit suceur pour capitonnages Suceur pour fentes (extensible) Poignée avec flexible d'aspiration amovible NL N P R Q vloerzuigmond, omschakelbaar voor tapijt en gladde vloeren combizuigmond: plumeau en meubelzuigmond in één kierenzuigmond (uittrekbaar) handgreep met afneembare zuigslang I N P R Q Bocchetta per pavimenti, commutabile per tappeti e superfici rigide Bocchetta combinata: composta da pennello per mobili e bocchetta per poltrone in uno. Feinstaub kann die Poren verstopfen, was die Saugleistung des Gerätes verringert. NL Stofzak S vervangen, als de indicatie F helemaal gekleurd is (te controleren bij inschakelen op de hoogste zuigstand en zuigmond los van de vloer). Ook als daarbij de zak niet vol lijkt, kan vervangen noodzakelijk zijn. Fijn stof kan de poriën verstoppen, wat het zuigvermogen van het apparaat vermindert. Let er bij het sluiten van het stofvakdeksel op, dat de stofzak zich helemaal in het stof vak bevindt. Als er geen stofzak in de stofzuiger zit, kan het stofvakdeksel niet worden gesloten. GB Change motor protection filter T if display F is still filled with colour after the dustbag has been changed or if the suction power is significantly reduced although the dustbag has little in it: • Switch off the appliance and open the dust chamber lid by pulling release catch G. [. . . ] Ter wille van het milieu Verpakking van het apparaat: Wij raden u aan de verpakking te bewaren zolang de garantieperiode duurt om veilig transport mogelijk te maken. Verwerking van het apparaat na beëindiging van de levensduur: De kunststof delen zijn voorzien van een materiaalaanduiding, zodat ze aan het einde van de levensduur van het apparaat, evenals de overige materialen, kunnen worden hergebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SYSTEM PRO P5 ULTRA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag