Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040I. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SU86040I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040I te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SU86040I : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (272 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX SU86040I (95 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SU86040I

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deuropening links: Het linker paneel (A) van het rooster vanaf de achterzijde afsnijden. [. . . ] Het rooster met de montagehaken in de nis bevestigen, daarna het rooster monteren. a a Overzetten van het deurscharnier Het deurscharnier kan van rechts (stand waarin het wordt afgeleverd) naar links overgezet worden als dat voor de opstelplaats nodig is. 4 1 5 2 3 1 20 Attentie!in de winter) kan het voorkomen dat de deurafdichting niet perfect aan de kast hecht. Als u dit proces wilt bespoedigen, is het voldoende om de afdichting m. b. v. een haardroger te verwarmen. 2 6 7 8 10 13 9 12 11 3 Omzetten van de deur van het vriesvak (niet bij alle modellen) Deur van het vriesvak iets openen. Het originele ventilatierooster dient gebruikt te worden opdat de functionaliteit van het apparaat niet belemmerd wordt. · Bij een binnenwerkse inbouwhoogte maat A=820 mm en een sokkelpaneelhoogte maat a=100 mm kan het sokkelpaneel ongewijzigd worden gemonteerd. Dat is ook zo bij een binnenwerkse inbouwhoogte maat B=870 mm en een sokkelpaneelhoogte maat b=150 mm. · Bij sokkelpaneelhoogten boven a=100 mm, b=150 mm, moet het sokkelpaneel centrisch 580 mm breed op een resterende hoogte van a=100 mm, b=150 mm worden uitgesneden. [. . . ] · Het sokkelpaneel aan het keukenblok bevestigen. A = 820 B = 870 580 25 - 80 25 008 Belangrijk! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SU86040I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SU86040I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag