Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040-1I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040-1I. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SU86040-1I handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SU86040-1I te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SU86040-1I : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (316 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX SU86040-1I (317 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SU86040-1I

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] SANTO ARCTIS Integrierbare Unterbau-Kühl- und Gefriergeräte Réfrigérateurs et congélateurs sous-plan à intégrer Geïntegreerde onderbouwkoel- en vriesapparaten Integrated built-under refrigerators and freezers Integrerbara underbänk-kyl- och frysskåp Työtason alle asennettavat jääkaapit ja pakastimet Frigoriferi e congelatori sottotavolo da incasso D Montageanweisung 2-10 F Instructions de montage 11-19 Montage-aanwijzing Installation instructions S Monteringsanvisning Asennusohjeet I Istruzioni di montaggio 20-28 29-37 38-46 47-55 56-63 Voorbereiding van het ventilatierooster Neem het rooster uit de onderste verpakkingsschaal. [. . . ] Deur van het vriesvak 180°C draaien en onderste deurscharnier op de onderste scharnierbus van de deur van het vriesvak zetten. Deur van het vriesvak iets optillen, in bovenste deurscharnier links zetten en tegelijk onderste deurscharnier in het vierkante gat zetten. Regelmatig op en neer bewegen van de deur van het vriesvak vergemakkelijkt het inzetten. M AEG43 Inbouw onder een werkblad De afmetingen van de nis moeten overeenkomen met de afmetingen uit de tekening. 60 0 55 min0 . 600 Meegeleverde montage-onderdelen 1xB 2xC 1xA 12 2 2 1 2 1 1 22 De bijgeleverde hoeken aan de kast bevestigen (zie afb. ). Links 1/a Rechts Apparaat naar binnen schuiven. Het stopcontact met randaarde dat het apparaat voor aansluiting nodig heeft, moet zodanig geïnstalleerd zijn dat het niet door het apparaat wordt bedekt. Het apparaat is voorzien van verstelbare voeten; u brengt het apparaat op de gewenste hoogte (max. 870 mm) door de voeten in de vier onderhoeken te verstellen. + 596 5 55 x ma 2 Li89 Om het plaatsen in de nis te vergemakkelijken, zijn twee glijblokjes meegeleverd die onder de twee achterste voeten moeten worden aangebracht. [. . . ] Het sokkelpaneel moet op een afstand van tenminste 25 mm van de deur geplaatst worden. 28 a = 100 b = 150 AEG Hausgeräte GmbH Postfach 1036 D-90327 Nürnberg http://www. aeg. hausgeraete. de © Copyright by AEG Änderungen vorbehalten Sous réserve de modifications Wijzigingen voorbehouden Subject to change without notice Med reservation för ändringar Oikeus muutoksiin pidätetään Con riserva di modifiche 2221 611-13 -01- 0203 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SU86040-1I

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SU86040-1I zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag