Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 12. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX STYLE 12 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 12 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX STYLE 12 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (800 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX STYLE 12

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Belangrijk - batterijen: In de Style 12 moeten voor gebruik 3 alkalinebatterijen (1, 5 V AAA) worden geplaatst. Waarschuwing: De nummerweergave zal niet werken als er geen batterijen in het toestel zijn geplaatst. 3 BEDOELD GEBRUIK Deze telefoon is bedoeld voor aansluiting op een openbaar analoog telefoonnetwerk of een analoge verlenging van een compatibel PBX-systeem. [. . . ] >Druk op de toets voor omhoog of omlaag totdat ‚SET 3 FLASH‘ op het display staat. Druk op de toets omhoog of omlaag om 100 (standaard), 300, 600 of 1000 te kiezen. >Op het display staat ‚SET 1 DATE‘; u kunt nu verder gaan met programmeren of op de toets wissen drukken om terug naar standby-modus te gaan. >Op het display wordt het nummer weergegeven terwijl u kiest (maximaal 14 cijfers). U kunt de oproep beëindigen door de handset weer op het basisstation te plaatsen. 2 Een oproep beantwoorden Als de telefoon rinkelt: Pak de handset op of druk op de toets handenvrije modus op het basisstation. >De oproeptimer begint 7 seconden nadat de oproep wordt beantwoord te tellen. 3 Het volume van de luidspreker aanpassen Tijdens een oproep: Stel het volume van de luidspreker in op een voor u aangenaam niveau met de knop voor het luidsprekervolume. 4 Een oproep beëindigen Plaats de handset weer in de houder van het basisstation of druk op de toets handenvrije modus op het basisstation. 5 Schakelen tussen de handset en de luidspreker Druk tijdens een telefoongesprek via de handset op de toets handenvrije modus om handenvrij te praten. >Dan gaat het lampje voor de luidspreker branden, maar het gesprek blijft via de handset verlopen totdat de handset weer in de houder van het basisstation is geplaatst. Pak de handset op of druk op de toets handenvrije modus NL 28 Druk op de toets voor opnieuw kiezen . >De telefoon kiest automatisch het laatste nummer dat u hebt gebeld (maximaal 32 cijfers). >Als de microfoon is uitgeschakeld, kan de persoon waarmee u belt u niet horen, maar hoort u hem of haar wel. Als het geluid weer moet worden ingeschakeld, drukt u opnieuw op de toets microfoon uitschakelen . 8 Gebruik met een PBX Als u uw telefoon met een PBX gebruikt en er staat in de gebruikshandleiding van de PBX dat u flash moet gebruiken: Druk op de Flash-toets op uw telefoon. [. . . ] Sommige productmaterialen kunnen worden hergebruikt als u ze naar een inzamelingspunt brengt. Door sommige onderdelen of grondstoffen van gebruikte producten aan te bieden voor hergebruik levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten voor meer informatie over de inzamelingspunten in uw regio. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX STYLE 12

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX STYLE 12 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag