Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 10. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX STYLE 10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX STYLE 10 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX STYLE 10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (582 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX STYLE 10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Speichertaste Geben Sie die Speicherplatznummer (0-9) ein. Daarom krijgt u bij dit product een verkorte installatiehandleiding, zodat er minder papier wordt gebruikt en er dus minder bomen moeten worden gekapt. 2 DE VERPAKKING VAN UW TELEFOON VERWIJDEREN In de doos zit het volgende: Basisstation Handset Spiraalsnoer van de handset Telefoonsnoer voor het basisstation Gebruikershandleiding Bewaar het verpakkingsmateriaal op een veilige plek zodat u het later kunt gebruiken als u het station moet vervoeren. [. . . ] 3 (Zie P1) # 1 2 3 4 5 6 7 8 9 UW TELEFOON Betekenis Directe geheugentoetsen M1, M2 en M3 Toets laatste nummerherhaling Oproeplampje - Dit lampje knippert als de telefoon overgaat bij een binnenkomende oproep. pauzetoets Flash-toets Toets geheugen Toets microfoon uitschakelen (mute) Toets opslaan Schakelaar beltoonvolume (hoog/laag) NL 16 4 INSTALLATIE 1. Het basisstation plaatsen (zie P2 en P3) Het basisstation moet op een vlakke ondergrond worden geplaatst, rekening houdend met het volgende: Het telefoonsnoer moet bij de telefooncontactdoos of verlengcontactdoos kunnen komen. Zet het toestel niet dicht bij een spoelbak, bad of douche of op een andere plek waar het nat kan worden. Het toestel mag niet dicht bij andere elektrische apparatuur staan (koelkasten, wasmachines, magnetrons, tv‘s, tl-verlichting, etc. Pak de handset op en controleer of u een kiestoon in de handset hoort. U kunt de oproep beëindigen door de handset weer op het basisstation te plaatsen. Druk op de toets nummerherhaling >De telefoon kiest automatisch het laatste nummer dat u hebt gebeld (maximaal 32 cijfers). 2 Na de garantieperiode Als het toestel niet meer onder garantie valt, kunt u contact met ons opnemen via www. Eu 8 HET TOESTEL AFDANKEN (MILIEU) Aan het einde van de levensduur van het product mag u dit product niet weggooien met het normale huishoudafval, maar moet u het product naar een inzamelingspunt voor de recycling van elektrische en elektronische apparatuur brengen. Dat wordt aangegeven met het symbool op het product, in de gebruikershandleiding en/of op de verpakking. Sommige productmaterialen kunnen worden hergebruikt als u ze naar een inzamelingspunt brengt. Door sommige onderdelen of grondstoffen van gebruikte producten aan te bieden voor hergebruik levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten voor meer informatie over de inzamelingspunten in uw regio. De batterijen moeten worden verwijderd voordat het toestel wordt weggegooid. Gooi de batterijen op een milieuvriendelijke manier weg, volgens de voorschriften van uw land. [. . . ] De batterijen moeten worden verwijderd voordat het toestel wordt weggegooid. Gooi de batterijen op een milieuvriendelijke manier weg, volgens de voorschriften van uw land. 9 REINIGING EN ZORG Reinig geen onderdelen van de telefoon met benzeen, thinners of andere chemicaliën met oplosmiddelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX STYLE 10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX STYLE 10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag