Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ST 500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ST 500. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ST 500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ST 500 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ST 500 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3188 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ST 500

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] J Niet in het huis van de machine boren, daar anders de isolatie onderbroken wordt (stickers gebruiken). J Bij het langdurig bewerken van hout of andere materialen, waarbij stof vrijkomt dat gevaar voor de gezondheid kan opleveren, is het elektisch gereedschap op een externe afzuiginstallatie aan te sluiten. [. . . ] Klemschroef met inbussleutel (zit aan de Aanslag vast in de stoter schuiven, de kam van het zaagblad moet tegen de stoterrand aan liggen (zie onderstaande afbeelding). Zool uit de vergrendeling trekken, op de gewenste hoek (15o, 30o, 45o) instellen en weer vastzetten. Zool naar achteren zetten en instelschroef in het achterste gat vastzetten. Spaanafzuiging De machine alleen van de juiste spaanafzuiging voorzien. Hierop kan een stofzuiger of een alleszuiger met de Atlas Copco slang (Id. De spaanbeschermer met de gladde zijde naar onderen op de zool steken (alleen in de voorste stand van de zool mogelijk) (zie afbeelding). In onderstaande tabel staat voor de verschillende materialen het juiste aantal slagen. Tevens wordt de letter die op het stelwiel moet worden ingesteld aangegeven. Instellen van de pendeling (alleen bij de STEP 500) Bij het instellen van de pendeling wordt het vastgrijpen van de zaagbladtand in het materiaal zowel vergroot als verkleind. Instellen van het aantal slagen (alleen bij de STE 500 STEP 500) Met het stelwiel kan het aantal slagen (beweging van het zaagblad per minuut) traploos worden ingesteld. G gedrukt, hierbij geldt: A = laagste aantal slagen G = hoogste aantal slagen De juiste pendeling wordt aangegeven in onderstaande tabel en is met de pendelschakelaar in te stellen. Het instellen van de pendeling met de pendelschakelaar is ook bij draaiende machine mogelijk. [. . . ] Bij werken op "gevoelige" materialen altijd de kunststof glijschoen gebruiken. Hang de kunststof glijschoen aan de voorzijde in de voetplaat (zoals in de afbeelding) en klik dan de lipjes aan de achterzijde van de voetplaat vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ST 500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ST 500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag