Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART460

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART460. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SMART460 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART460 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SMART460 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (293 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX SMART460 (289 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SMART460

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar dit ter referentie. Kenmerken van uw Smart (zie pagina 3) Elektriciteitssnoer Snoerknop Aan/Uit-knop Zuigkrachtregelaar Afsluitbare klep voor ruimte met accessoires F Mechanische stofzakindicator G Pijpverbinding H Draaghandgreep I Opslagruimte voor vloermondstuk en zuigbuizen wanneer niet in gebruik J Opslagruimte voor vloermondstuk en zuigbuizen wanneer in gebruik K Accessoirehouder (geïntegreerd achteraan de stofzuiger) A B C D E Hulpstukken voor uw Smart (zie pagina 4) Stofzakken Telescopische zuigbuis Slang met draaitopbevestiging en pistoolgreep met handmatige zuigregeling Combinatie mondstuk voor tapijt/ harde vloer Kierenmondstuk Combi-borsteltje De Smart is dubbel geïsoleerd en hoeft niet te worden geaard. Indien het snoer beschadigd is, moet het vervangen worden in een herstellingsdienst. [. . . ] Mocht de stofzak per ongeluk in de stofzuiger barsten, laat het apparaat dan door Elgroep Fabrieksservice schoonmaken. Controleer de stofzak regelmatig en vervang deze wanneer noodzakelijk. Het stofzakindicatorvenster wordt gaandeweg rood wanneer deze gevuld wordt en wordt geheel rood wanneer de stofzak vol is. Als u de stofzak wilt controleren, dient het apparaat aan te staan, waarbij alle toebehoren verbonden zijn en zich niet op de grond bevinden. De indicator voor de volle stofzak kan ook betekenen dat de zak geblokkeerd is (soms veroorzaakt door zeer fijne stofdeeltjes), wat verlies aan zuigkracht veroorzaakt en oververhitting tot gevolg kan hebben. Als u de stofzak wilt verwisselen Maak de vergrendeling los alvorens de stofzak te verwijderen. Breng de nieuwe stofzak aan door de zaksleuven over de houders te trekken. Wij raden u aan om de stofzak te vervangen Na het gebruik van een tapijtschoonmaakmiddel. Stofzakbeveiliging Om schade aan de stofzuiger te voorkomen dient u deze niet te gebruiken zonder stofzak. Er is een veiligheidsapparaat in de stofzuiger dat voorkomt dat de deksel sluit zonder stofzak. [. . . ] Het schoonmaken van geblokkeerde Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SMART460

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SMART460 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag