Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART366

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART366. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SMART366 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SMART366 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SMART366 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (475 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX SMART366 (473 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SMART366

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om geheel aan uw behoeften te voldoen is het raadzaam het instructieboekje grondig door te lezen. Bewaar dit ter referentie. Kenmerken van uw Smart (zie pagina 3) Elektriciteitssnoer Snoerknop Aan/Uit-knop Zuigkrachtregelaar (306;350;360; 366) E Multifunctioneel handvat F Afsluitbare klep voor ruimte met accessoires G Mechanische stofzakindicator H Pijpverbinding I Draaghandgreep J Opslagruimte voor vloermondstuk en zuigbuizen wanneer niet in gebruik K Opslagruimte voor vloermondstuk en zuigbuizen wanneer in gebruik A B C D Hulpstukken voor uw Smart (zie pagina 4) Stofzakken Zuigbuizen (2x) (300;301) Telescopische zuigbuis (306;350;360;366) Slang met draaitopbevestiging en pistoolgreep met handmatige zuigregeling Combinatie mondstuk voor tapijt/ harde vloer (301;306;350;360;366) Vloerenmondstuk (300) Kierenmondstuk (301;306;350;360; 366) Meubelmondstuk (301;306;350; 360;366) en gebruik. [. . . ] de volgende eenvoudige voorzorgsmaatregelen: De Smart is dubbel geïsoleerd en hoeft niet te worden geaard. Wanneer dit beschadigd is, dient het te worden vervangen door de Elgroep Fabrieksservice. U dient de stekker uit het stopcontact te halen, voordat u het apparaat schoonmaakt of er onderhoudswerkzaamheden aan verricht. Alle service en reparaties dienen te worden uitgevoerd door uw vakhandelaar of door de ELGROEP FABRIEKSSERVICE. Voordat u begint (zie pagina 4) Ga na of de stofzak zich op zijn plaats bevindt. (Druk de vergrendelingen in om hem los te krijgen. ) Bevestig de zuigbuis of de telescopische zuigbuis aan de pistoolgreep van de slang en aan het buisje van het mondstuk door deze al draaiend samen te drukken. (De buizen draaien en van elkaar aftrekken om ze uit elkaar te halen). Veiligheid voorop De Aeg Smart is alleen voor huishoudelijk gebruik en is ontworpen met het oog op maximale veiligheid 19 Trek het snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Als u de stofzak wilt controleren, dient het apparaat aan te staan, waarbij alle toebehoren verbonden zijn en zich niet op de grond bevinden. De indicator voor de volle stofzak kan ook betekenen dat de zak geblokkeerd is (soms veroorzaakt door zeer fijne stofdeeltjes), wat verlies aan zuigkracht veroorzaakt en oververhitting tot gevolg kan hebben. Als u de stofzak wilt verwisselen Maak de vergrendeling los alvorens de stofzak te verwijderen. Breng de nieuwe stofzak aan door de zaksleuven over de houders te trekken. Wij raden u aan om de stofzak te vervangen na het gebruik van een tapijtschoonmaakmiddel. Stofzakbeveiliging Om schade aan de stofzuiger te voorkomen dient u deze niet te gebruiken zonder stofzak. [. . . ] Wij raden u aan om de stofzak te vervangen na het gebruik van een tapijtschoonmaakmiddel. Stofzakbeveiliging Om schade aan de stofzuiger te voorkomen dient u deze niet te gebruiken zonder stofzak. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SMART366

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SMART366 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag