Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SE 12-180

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SE 12-180. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX SE 12-180 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX SE 12-180 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX SE 12-180 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2101 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX SE 12-180

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verplaatsbaar gereedschap moet bij het gebruik buiten aan een aardlekschakelaar aangesloten worden. [. . . ] Geen stofafzuiging gebruiken Machine altijd zo vasthouden dat vonken of slijpstof van het lichaam zijn af gericht. De flensmoer moet vóór de ingebruikname van de machine aangetrokken zijn. Het te bewerken werkstuk moet vast worden ingespannen als het niet door het eigen gewicht stabiel ligt. Bij gladslijpen van metalen met de steunschijf en gevulcaniseerde fiberschijven) kan zich binnenin de haakse slijpmachine een sterke vervuiling opbouwen. Bij dergelijke toepassingsgebieden is uit veiligheidsoverwegingen een grondige reiniging van het binnenwerk van de slijpmachine (metaaldeeltjes) absoluut noodzakelijk. Na het aanspreken van de veiligheidsschakelaar moet de machine voor onderhoud naar een AEG servicestation worden gestuurd. VOORGESCHREVEN GEBRUIK VAN HET SYSTEEM De haakse slijpmachine is geschikt voor het doorslijpen en slijpen van vele materialen, zoals metaal of steen. raadpleeg in twijfelgeval de richtlijnen van de slijpschijffabrikant. [. . . ] Voor alle werkzaamheden aan de machine de stekker uit de kontaktdoos trekken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX SE 12-180

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX SE 12-180 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag