Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S72300DSW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S72300DSW1. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX S72300DSW1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S72300DSW1 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX S72300DSW1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4571 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX S72300DSW1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht. € Alle elektrische aansluitingen moeten door een gediplomeerd elektromonteur worden gemaakt. € Controleer of de elektrische informatie op het typeplaatje overeenkomt met de stroomvoorziening. € Zorg dat u de elektrische onderdelen (hoofdstekker, kabel, compressor) niet beschadigt. [. . . ] Als de temperatuurknop op een gemiddelde stand ingesteld wordt, is het niet nodig om de instelling te wijzigen. Als u het voedsel sneller wenst in te vriezen, stel de temperatuur dan in op een hogere stand. op die manier kan de temperatuur van de koelkast dalen tot 0°C en meer. Als de stroom langer uitgeschakeld was dan de "Rijstijdwaarde" moet u het ontdooide voedsel onmiddellijk gebruiken of bereiden. 3 Ontdooien Alvorens (diep)vriesvoeding te bereiden, moet u ze in de koelkast of bij kamertemperatuur ontdooien. Het is mogelijk om kleine hoeveelheden bevrozen voedsel rechtstreeks uit de vriezer te bereiden, maar hierdoor wordt de bereidingsduur verlengd. 2 Het bewaren van ingevroren voedsel Als het apparaat nieuw is of langdurig uitgeschakeld was, plaats dan niet onmiddellijk diepvriesvoeding in de vriezer. Stel de temperatuur in op de hoogste stand en laat het apparaat gedurende minimaal 2 uur werken. 4 Glazen legroosters U kunt de glazen legroosters op verschillende hoogtes plaatsen. 5 Het plaatsen van de deurplateaus U kunt het deurplateau op verschillende hoogten plaatsen. 1 Energie besparen • Open de deur van de koelkast of de vriezer niet te dikwijls. € Laat de deur van de koelkast of de vriezer niet langer dan nodig open staan. € Als het apparaat permanent in werking is en er zich rijm aan de interne achterwand vormt, zijn dit mogelijke oorzaken: – De temperatuurknop staat in de laagste stand. Com • Dek bereid voedsel en koude gerechten af en plaats ze op een van de roosters. € Zorg ervoor dat melkflessen gesloten zijn en bewaar ze in het flessenrek in de deur van het apparaat. € Bewaar in de koelkast geen bananen, aardappelen, uien en look zonder verpakking. € We raden aan om op elke verpakking de invriesdatum van het voedsel te noteren. 3 Invriezen • Het classificatielabel geeft een indicatie van de maximale hoeveelheid voeding die de vriezer in 24 uur kan invriezen. Hierdoor vriest het voedsel snel in en kan de benodigde hoeveelheid makkelijk ontdooid worden. 4 Het bewaren van ingevroren voedsel • Als u ingevroren voedsel koopt, plaats dit dan zo snel mogelijk in de vriezer. [. . . ] De compressor werkt con- Stel de temperatuurknop in op een lagere stand. NEDERLANDS 11 Storing Mogelijke oplossing Zorg dat de deur van het apparaat is gesloten. Zorg ervoor dat u de deur van het apparaat niet te vaak opent en sluit. Er bevindt zich water in de Controleer of het afvoergat niet verstopt is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX S72300DSW1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX S72300DSW1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag