Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S179-4E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S179-4E. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX S179-4E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX S179-4E te teleladen.


AEG-ELECTROLUX S179-4E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (562 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX S179-4E (567 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX S179-4E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer dit beschadigd is, dient het te worden vervangen door de Elgroep Fabrieksservice. U dient de stekker uit het stopcontact te halen, voordat u het apparaat schoonmaakt of er onderhoudswerkzaamheden aan verricht. Alle service en reparaties dienen te worden uitgevoerd door uw vakhandelaar of door de ELGROEP FABRIEKSSERVICE. Voordat u begint (zie pagina 4) Ga na of de stofzak zich op zijn plaats bevindt. [. . . ] (Druk de vergrendelingen in om hem los te krijgen. ) Bevestig de zuigbuis of de telescopische zuigbuis aan de pistoolgreep van de slang en aan het buisje van het mondstuk door deze al draaiend samen te drukken. (De buizen draaien en van elkaar aftrekken om ze uit elkaar te halen). Veiligheid voorop De Aeg Smart is alleen voor huishoudelijk gebruik en is ontworpen met het oog op maximale veiligheid 19 Trek het snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Houd de knop ingedrukt om te voorkomen dat het snoer u niet raakt. ) Druk op de Aan/Uit-knop om de stofzuiger aan te zetten. Om te zuigkracht de regelen draait u aan het wieltje op de multifunctionele handgreep (306;350; 360; 366). De zuigkracht kan ook geregeld worden door de opening op de slanggreep te openen of te sluiten. Optimale resultaten (zie pagina 5) Tapijten: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in verticale positie. Harde vloeren: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in horizontale positie. Losse vloerkleden/ gordijnen/ lichtgewichtstoffen: Verminder de zuigkracht. Probeer niet geforceerd de deksel te sluiten. 20 De filters vervangen (zie pagina 5) Er zitten twee filters in uw stofzuiger. Gebruik de stofzuiger nooit zonder dat de filters zijn geïnstalleerd. Het motorbeschermfilter schoonmaken Het motorbeschermfilter moet worden schoongemaakt als het vuil is. . Het Microfilter vervangen Na elke vijfde stofzak moet het microfilter vervangen worden. Het deksel losmaken, het filterdeksel openen en het filter met houder verwijderen. Het filter met houder op zijn plaats zetten en het deksel weer sluiten. Het HEPA filter vervangen (366) Na elke vijfde stofzak moet het HEPA filter vervangen worden. [. . . ] Het HEPA filter vervangen (366) Na elke vijfde stofzak moet het HEPA filter vervangen worden. Het deksel losmaken, het filterdeksel openen en het HEPA filter met houder verwijderen. Het nieuwe HEPA filter met houder op zijn plaats zetten en het deksel weer sluiten. Problemen oplossen Elektriciteit: Werkt de aansluiting met het lichtnet niet, trek dan de stekker uit het stopcontact en controleer stekker, snoer en zekeringen in de huisinstallatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX S179-4E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX S179-4E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag