Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC te teleladen.


AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1310 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Stromversorgung des Geräts erfolgt über die Fahrzeugsteckdose. Rapido is een handstofzuiger die voor licht, droog huishoudvuil bestemd is. [. . . ] Zet de Rapido aan en uit door eenmaal op de startknop (16a) te drukken. Bevestig de flexibele slang op de stofzuiger om moeilijk bereikbare gedeelten van de auto, bijvoorbeeld onder de stoelen, gemakkelijker te kunnen reinigen. Het mondstuk voor kieren en de kleine borstel bevinden zich onder de stofzuiger (18a). Bevestig voor de reiniging van de stoelen en andere textieloppervlakken een van de twee borstels, aan het uiteinde van de flexibele slang (17) of rechtstreeks op de stofzuiger. Voor een goede zuigkracht moeten de filters en het stofreservoir regelmatig worden gereinigd. Ontgrendel het complete stofreservoir door op de ontgrendelingsknop (20a) te drukken, verwijder de filters en leeg de inhoud in een afvalbak (20b). Plaats de filters terug en druk het stofreservoir op zijn plaats totdat het vastklikt. Stofzuig het stofreservoir en filter door de slanggreep van een andere stofzuiger tegen de opening onder de stofzuigklep te plaatsen. Het stofreservoir en de filters grondig reinigen (bij voorkeur iedere derde keer dat u ze reinigt) Haal de twee filters uit elkaar (2a) U kunt het stofreservoir, het voorfilter en het fijne filter uitschudden of uitwassen met warm water (2b). Open de klep (2a) en verwijder met een tang de as, zodat de wieltjes vrijkomen (2b). Verwijder stof, haar en andere voorwerpen die vastzitten en plaats de wieltjes en de klep vervolgens weer terug. Als uw Rapido niet goed of helemaal niet meer werkt, brengt u de stofzuiger naar een erkend AEG-Electrolux Service Centre. [. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX RAPIDO CAR VAC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag