Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX MS 5000-U

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX MS 5000-U. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX MS 5000-U handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX MS 5000-U te teleladen.


AEG-ELECTROLUX MS 5000-U : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11249 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX MS 5000-U

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat mag alleen met de voorgeschreven batterijen gebruikt worden. Opgebruikte batterijen moeten tijdig vervangen worden en volgens de regels worden afgevoerd. Neem in het geval van reparaties contact op met de klantenservice of een door de fabrikant erkende deskundige vakorganisatie. [. . . ] Neem in het geval van reparaties contact op met de klantenservice of een door de fabrikant erkende deskundige vakorganisatie. Als het apparaat voor een ander doel wordt gebruikt dan waarvoor het bestemd is of als het verkeerd wordt bediend, bestaat er geen aanspraak op vergoeding van eventuele schade. ) wordt de aandacht gevestigd op aanwijzingen die van belang zijn voor Uw veiligheid of voor het goed functioneren van het apparaat. 0 Dit teken begeleidt u stap voor stap bij de bediening van het toestel. De rendabele en milieuvriendelijke toepassing van het toestel zijn met een klaverblad gekenmerkt. A B C D E F Inschakelknop Behuizing met afneembaar bovenstuk Spiraalgarde Houder met tafelstandaard Strooier voor cacaopoeder Typeplaatje (zichtbaar na het verwijderen van het bovenstuk) Het volgende moet u bij het gebruik van de melkschuimer in acht nemen. Plaats het apparaat niet op een heet oppervlak, zoals een kookplaat. Verpakkingsmateriaal De verpakkingsmaterialen zijn niet schadelijk voor het milieu en herbruikbaar. U kunt elke soort melk gebruiken, maar de versheid en de mate van pasteurisering hebben invloed op het resultaat. 0 Vul een passend kannetje of glas hoogstens voor de helft met warme melk (ca. U kunt het best iets met een hoge rand gebruiken, zoals een drinkglas. Als u het apparaat liggend bewaart, let er dan op dat spiraalgarde niet verbogen kan worden. Daarvoor trekt u de houder van de tafelstandaard af en bevestigt u hem met de bijgeleverde pluggen en schroeven aan de muur (figuur 4). Om spatten te voorkomen schakelt u de motor pas in als de spiraalgarde zich in de melk bevindt. Houd de melkschuimer daarom hoger naarmate het schuim meer omhoog komt. Na ongeveer 15 tot 20 seconden hebt u voldoende schuim voor één of twee koppen cappuccino. [. . . ] Houd de melkschuimer daarom hoger naarmate het schuim meer omhoog komt. Na ongeveer 15 tot 20 seconden hebt u voldoende schuim voor één of twee koppen cappuccino. Laat de schuimend gemaakte melk 1 tot 2 minuten rusten om ervoor te zorgen dat het schuim zijn optimale stevigheid krijgt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX MS 5000-U

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX MS 5000-U zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag