Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX L6046FL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX L6046FL. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX L6046FL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX L6046FL te teleladen.


AEG-ELECTROLUX L6046FL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5271 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX L6046FL (4040 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX L6046FL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gooi de verpakking in een geschikte verzamelcontainer om het te recyclen. help om het milieu en de volksgezondheid te beschermen en recycle het afval van elektrische en elektronische apparaten. Gooi apparaten gemarkeerd met het symbool niet weg met het huishoudelijk afval. Breng het product naar het milieustation bij u in de buurt of neem contact op met de gemeente. [. . . ] NEDERLANDS 13 2) De was- en centrifugefase is zacht om te voorkomen dat het wasgoed gaat kreuken. 4) Stel dit programma in voor een goed wasresultaat en om het stroomverbruik te verlagen. Voor Economy katoenprogramma's kunt u alleen de functie Extra kort instellen. Verschillende oorzaken kunnen de gegevens wijzigen: de hoeveelheid en het type wasgoed, het water en de omgevingstemperatuur. Giet een klein beetje wasmiddel in het vakje van het hoofdwasmiddel 1. Stel het programma voor katoen in op de hoogste temperatuur zonder wasgoed en start het programma. U dient het juiste programma in te stellen en te starten voor het type lading en de mate van vervuiling. Com WASMIDDEL EN ADDITIEVEN (WASVERZACHTER, VLEKKENMIDDEL) TOEVOEGEN Het doseerbakje voor de voorwasfase, het inweekprogramma en voor de vlekkenfunctie. Als u een vloeibaar wasmiddel gebruikt, dient u dit direct voor het starten van het programma te plaatsen. vakje voor vloeibare nabehandelingsmiddelen (wasverzachter , stijfsel). Draai het klepje (omhoog of omlaag) in de juiste stand om poeder of vloeibaar wasmiddel te gebruiken. Met de klep in de stand OMLAAG: – Gebruik geen gelatineachtige of dikke vloeibare wasmiddelen. Zorg bij het sluiten van de lade dat de klep geen blokkering veroorzaakt. Als u op de relevante toets drukt, gaat het lampje van de ingestelde functie aan, of toont de display het bijbehorende symbool. De wasmachine past de cyclustijd automatisch aan op het wasgoed dat u in de trommel hebt gedaan, voor perfecte wasresultaten binnen een minimaal benodigde tijd. Na ongeveer 15 minuten vanaf de start van het programma geeft de display de nieuwe tijdwaarde weer. De afvoerpomp kan even werken als het apparaat gevuld wordt met water. • Volg de wasinstructies die u op de waslabels van het wasgoed vindt. € Sommige bonte weefsels kunnen uitlopen als zij de eerste keer worden gewassen. We raden daarom aan om dit soort kleding de eerste keer dan ook apart te wassen. € Niet in de machine wassen: – Wasgoed zonder zomen of met scheuren – Beugelbeha's. € Een zeer kleine lading kan problemen veroorzaken bij de centrifugefase. [. . . ] Mogelijke oorzaak Mogelijke oplossing • Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact. U heeft de hardnekkige vlekken niet voor het wassen uit het wasgoed gehaald. Als het probleem opnieuw optreedt, neem dan contact op met onze service afdeling. Indien het display andere alarmcodes meldt, neem dan contact op met onze service afdeling. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX L6046FL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX L6046FL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag