Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7404001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7404001M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KS7404001M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7404001M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KS7404001M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (393 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KS7404001M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL RECEPTENBOEK - STOOMOVEN GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 Nuttige aanwijzingen en tips In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] Plaats alle groenten in een open schaal en kook zonder water toe te voegen. ­ Bereidingstijd in de oven: 35 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 600 ml 2 - AARDAPPELGRATIN Ingrediënten: · 1. 000 g aardappelen · 1 theelepel zout, peper en nootmuskaat · 2 teentjes knoflook · 200 g geraspte kaas · 3 eieren · 100 ml melk · 250 ml room · 4 eetlepels boter Bereidingswijze: · Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken, droog ze af en breng ze op smaak met zout en peper. Wrijf een ovenbestendige bakschaal in met een teentje knoflook en vet de schaal daarna in met boter. Verspreid de helft van de gezouten aardappelplakjes in de schaal en strooi er wat geraspte kaas over. Leg de overige aardappelschijfjes er bovenop en strooi de rest van de kaas eroverheen. Pers het tweede teentje knoflook en vermeng dit met de eieren, melk, room en de tijm. Giet het mengsel over de aardappels en verspreid de rest van de boter in kleine stukjes over de gratin. ­ Bereidingstijd in de oven: 70 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 200 ml 3 - VOLKORENBROOD Ingrediënten: · 500 g tarwebloem · 250 g roggemeel · 15 g zout · 1 klein pakje droge gist (ongeveer 8 g) · 250 ml water · 250 ml melk Nuttige aanwijzingen en tips 23 · 15 g zout Overig: · Bakplaat ingevet of belegd met bakpapier Bereidingswijze: · Doe de tarwebloem, roggebloem en droge gist in een grote kom. Maak een lang brood en plaats het op de bakplaat die is ingevet of bedekt met bakpapier. ­ Bereidingstijd in de oven: 60 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 100 ml 4 - BROODJES Ingrediënten: · 500 g meel, type 405 · 20 gr. verse gist of 1 pakje droge gist (ongeveer 8 g) · 300 ml water · 10 g zout Bereidingswijze: · Meel en zout in een grote kom doen. Snij het deeg in stukken, vorm er broodjes van en leg deze op de ingevette bakplaat of de patisserie-bakplaat (extra accessoire). ­ Bereidingstijd in de oven: 25 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 100 ml 5 - VISFILET Ingrediënten: · 600-700 g snoekbaars, zalm of zeeforelfilet · 150 g geraspte kaas · 250 ml room · 50 gr. paneermeel · 1 theelepel dragon · Gehakte peterselie · Zout, peper · Citroen · Ovenbestendige schaal 24 Nuttige aanwijzingen en tips Bereidingswijze: · Druppel het citroensap over de visfilet en laat het even intrekken. Meng de geraspte kaas, de fijngehakte peterselie, dragon, paneermeel en room samen. Verspreid het mengsel direct over de visfilets en leg kleine stukjes boter op het mengsel. ­ Bereidingstijd in de oven: 35 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 200 ml 6 - GEPOCHEERDE VIS (FOREL) Ingrediënten: · 4 forellen van elk 250-300 g · citroensap, peper, zout Bereidingswijze: · Was de forel grondig van binnen en buiten. Druppel het citroensap over de forellen, kruid de forellen en doe ze in een roestvrijstalen schalen voorzien van een zeef met twee forellen per schaal. Gestoomde forelvariatie: Voordat u de forel in de roestvrijstalen schaal plaatst met zeef, giet u er heet water en azijn over. ­ Bereidingstijd in de oven: 30 minuten ­ Rekstand: 1 ­ Hoeveelwater voor de waterlade: 500 ml 7 - PRUIMENKRAKELING Voor het deeg (de ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn): · 125 ml melk · 20 g suiker · 1 klein pakje droge gist (ongeveer 8 g) · 300 g bloem · 30 g suiker · 30 g boter · 1 eierdooier · 1 heel ei · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 g) · een klein beetje citroenschil · pruimenjam Na het koken: · 50 g boter · 50 g gemalen maanzaad · suikerglazuur Nuttige aanwijzingen en tips 25 Overig: · ingevette schaal Bereidingswijze: · Plaats melk en suiker in een melkpannetje en verwarm het mengsel op een kookring. Doe bloem, suiker, boter, eierdooier, ei, vanillesuiker en een klein beetje citroenschil in een roerkom. Snij het deeg dan met behulp van een lepel in balletjes (van ongeveer 80 g), druk de balletjes met de hand plat en vul ze met een theelepel pruimenjam. [. . . ] Voeg het meel en de maizena ver- Nuttige aanwijzingen en tips 31 mengd met het bakpoeder toe aan het schuimige mengsel en vouw het erin. Plaats het deeg in een ingevette en met paneermeel bedekt bakblik, strijk het glad en plaats het in de oven. Het aluminiumfolie rond de taart omhoog vouwen, zodat het glazuur niet weg kan vloeien. Met een houten prikker gaatjes in de taart maken en het glazuur met een penseel aanbrengen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KS7404001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KS7404001M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag