Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KS7100000M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX KS7100000M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KS7100000M (3322 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KS7100000M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KS7100000 NL OVEN GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg-electrolux. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 7 8 9 11 13 14 14 15 16 34 37 38 42 Veiligheidsinformatie Beschrijving van het product Voor het eerste gebruik Bedieningspaneel Dagelijks gebruik Klokfuncties Automatische programma's Gebruik van de accessoires Extra functies Nuttige aanwijzingen en tips Onderhoud en reiniging Problemen oplossen Montage Milieubescherming In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] Open de ovendeur om de temperatuur sneller te laten dalen. Tabel Ventitherm ® Multi Hetelucht en Stoomgaren gecombineerd Gerecht Ventitherm ® Multi Hetelucht Temp. (°C) Runderbraadstuk 1 kg Spruitjes, Polenta Gebraden varkensvlees 1 kg aardappelen, groenten jus Gebraden kalfsvlees 1 kg rijst, groenten 180 180 Tijd (min. ) 60-70 60-70 Stoomgaren (max. 650 ml water toevoegen) Vlees en toebehoren - tijd (min) 30-35 30-35 Rekstand 1 3 1 3 180 50-60 30-35 1 3 De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. De gegevens zijn afhankelijk van de grootte en hoeveelheid. Stel de kerntemperatuur van het vlees in tussen 60-63°C voordat u het stoomgaren start. Nuttige aanwijzingen en tips 19 Interval bereiding met stoom Interval bereiding met stoom is geschikt voor grote stukken vlees en voor het ontdooien of opwarmen van voedsel dat al eerder is bereid. Tabel Interval stoomgaren Garen op meerdere gebruiksniveaus Gerecht Interval Stoomgaren (max. 250 ml water) Temperatuur (°C) Opwarmen van eten, 6 borden, 24 cm in diameter Gebraden varkensvlees 1000 g Runderbraadstuk 1000 g Gebraden kalfsvlees 1000 g Leverkaas, rauw 500 g Weense worstjes/witte worsten Gerookte varkensrug 600-1000 g (2 uur in water leggen) Kip 1000 g Eend 1500-2000 g Gans 3000 g Visfilets Aardappelgratin, aardappelgratin met bieslook Pastaschotel Lasagne Gemengde broodjes 500-1. 000 g Broodjes 40-60 g Vers gebakken broodjes 30-40 g Vers gebakken broodjes 30-40 g TK Vers gebakken baguettes 40-50 g Vers gebakken baguettes 40-50 g TK 110 180 180 180 180 85 180 200 180 170 90 190 180 180 180-190 210-220 220 220 200 200 Tijd (min. ) 15-20 90-100 90-100 80-90 30-40 15-20 60-70 45-55 60-75 130-170 20-30 40-50 35-45 45-50 50-60 20-25 10-15 10-15 10-15 10-15 Rekstand 2 en 3 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 Bakken Algemene aanwijzingen · Uw nieuwe oven kan een andere bak-/braadverhouding hebben dan het apparaat dat u tot nu toe gebruikt heeft. Pas uw normale instellingen (temperatuur, gaartijden) en de ovenniveaus aan de tabelwaarden aan. 20 Nuttige aanwijzingen en tips · Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om te profiteren van de restwarmte. Wanneer u diepgevroren levensmiddelen gebruikt, kunnen de platen in de oven tijdens het bakken vervormen. Wanneer de platen afkoelen, verdwijnt de vervorming. Aanwijzigen bij de baktabellen · Wij raden aan om de eerste keer de lagere temperatuur in te stellen. · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk product. · Bij het bakken van gebak op meerdere niveaus kan de baktijd ca. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. Verander in dit geval de temperatuurinstelling niet. De verschillen verminderen tijdens het bakproces. Bakken op één gebruiksniveau Bakken in vormen Gerecht Tulband of brioche Moskovisch gebak/vruchtencake Cake, zacht Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem - roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2 vormen Ø 20 cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Multi hetelucht (vochtig) Multi hetelucht (vochtig) Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Rekstand 1 1 1 2 2 1 1 2 1 Temperatuur (°C) 160-170 150-170 160-180 170-190 1) 150-170 160-180 180-190 170-190 160-180 Tijd (min. ) 50-60 60-90 25-40 10-25 20-25 50-60 65-80 30-70 60-90 Cakes/pasteitjes/gebak op bakblik Gerecht Vlechtbrood/broodkrans Ovenfunctie Multi hetelucht (vochtig) Rekstand 1 Temperatuur (°C) 160-180 Tijd (min. ) 30-40 Nuttige aanwijzingen en tips Gerecht Kerststol Brood (roggebrood) Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimeltaart (droog) Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/ roerdeeg) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbare garnering (bijvoorbeeld kwark, room, amandelvulling) Pizza (met veel garnering) Pizza (dunne korst) Turks brood Zwitsers fruitgebak Ovenfunctie Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Multi hetelucht (vochtig) Multi hetelucht (vochtig) Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ovenfunctie Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Rekstand 1 1 2 2 2 2 2 2 2 Temperatuur (°C) 160-180 180-200 170-190 200-220 1) 160-180 180-200 1) 160-180 170-190 150-170 21 Tijd (min. ) 40-60 45-60 :30-40 8-15 20-40 15-30 25-50 40-80 40-80 2 2 2 2 190-210 1) 230 1) 230 1) 190-210 20-40 12-20 10-20 35-50 Koekjes Gerecht Zandkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Rekstand 2 2 2 2 2 Temperatuur (°C) 160-180 160 160-180 80-100 100-120 Tijd (min. ) 6-20 10-40 15-20 120-150 30-60 22 Nuttige aanwijzingen en tips Gerecht Schuimgebakjes Bladerdeeg Bolletjes Kleine cakes (20 stuks/bakplaat) Gerecht Zandkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gistgebak Bladerdeeg 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Multi hetelucht (vochtig) Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht Ventitherm ® Multi Hetelucht 2 niveaus 2/3 2/3 2/3 2/3 2/3 2/3 2/3 Rekstand 2 2 2 2 Temperatuur (°C) 160-180 180-200 1) 210-230 170 1) Tijd (min. ) 20-40 20-30 20-35 20-30 Bakken op meer dan één niveau - koekjes/kleine cakes/taartjes, pasteitjes/broodjes Temperatuur (°C) 160-180 160 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1) Tijd (min. ) 15-35 20-60 25-40 130-170 40-80 30-60 30-50 Baktips Bakresultaat De onderkant van de cake is te licht van kleur De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). Mogelijke oorzaak Verkeerde ovenniveau Te hoge oventemperatuur Oplossing Plaats de cake lager Stel de oventemperatuur iets lager in Baktijd verlengen. Baktijden kunnen niet worden verkort door hogere baktemperaturen Minder vocht gebruiken. [. . . ] Til de deur op tot u weerstand voelt en open dan zo ver mogelijk. Sluit de ovendeur. 37 PROBLEMEN OPLOSSEN WAARSCHUWING!Zie het hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie'. Probleem Het apparaat wordt niet warm Het apparaat wordt niet warm Het apparaat wordt niet warm Het apparaat wordt niet warm Het apparaat wordt niet warm Het apparaat wordt niet warm Mogelijke oorzaak Het apparaat is uitgeschakeld De dagtijd is niet ingesteld De benodigde kookstanden zijn niet ingesteld. Oplossing Schakel het apparaat in De dagtijd instellen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KS7100000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KS7100000M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag