Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KS7100000M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KS7100000M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KS7100000M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3323 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KS7100000M (3322 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KS7100000M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KS7100000 NL OVEN GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg-electrolux. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 7 8 9 11 13 14 14 15 16 34 37 38 42 Veiligheidsinformatie Beschrijving van het product Voor het eerste gebruik Bedieningspaneel Dagelijks gebruik Klokfuncties Automatische programma's Gebruik van de accessoires Extra functies Nuttige aanwijzingen en tips Onderhoud en reiniging Problemen oplossen Montage Milieubescherming In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] Ovenniveaus · U treft de juiste ovenniveaus in de onderstaande tabel. Algemene opmerkingen · Als u langer dan 30 minuten kookt, of als u grote hoeveelheden voedsel kookt, voegt u zo nodig water toe. Bewaar afstand tussen de roosters zodat de stoom het voedsel kan bereiken. · Verwijder het water uit de waterlade, aansluitslangen en de stomer als u de oven langere tijd niet gebruikt (zie het hoofdstuk "Reiniging en onderhoud"). Aanwijzingen bij de tabellen Stoomgaren en Pauze-stoomgaren · De tabellen geven de gegevens voor typische gerechten. · De temperatuur en de tijd dienen uitsluitend als leidraad en zijn afhankelijk van de samenstelling, grootte, hoeveelheid voedsel en het kookgerei. · Gebruik bijna hetzelfde recept als u de instellingen voor uw recept niet kunt vinden. · Start het koken in de koude oven als de gegevens in de tabellen niet anders aanbevelen. · Verhoog de hoeveelheid water voor rijst tot de verhouding 1 : 1. 5 - 1: 2 in tegenstelling tot de specificaties in de tabel. Nuttige aanwijzingen en tips Tabel Stoomgaren Gerecht Risotto Rijst (met gelijke hoeveelheid vloeistof) Maïs (polenta, met 3 keer zoveel vloeistof) Aardappelen in de schil, middelgroot Gekookte aardappelen Ratatouille Spruitjes Broccoli in roosjes Bloemkool, heel Bloemkool in roosjes Zuurkool Tomaten, heel Rode bieten, heel Koolrabi/selderij/venkel, gesneden Courgettes, gesneden Wortelen, gesneden Groente ontdooien Groente ontdooien en garen Groente blancheren Bonen blancheren Bonen TK Kip (borst) Ham 'Prosciutto-stijl' 1000 g Gerookte varkenshaas 600-1. 000 g Gevulde paprika Weense worstjes/witte worsten Plakken vlees opwarmen van 1 cm Visfilet ca 1000 g Water in de wa- Temperatuur terlade (ml) (°C) 400 650 550 650 550 400 550 550 650 600 650 250 550 550 400 550 550 650 250 250 650 500 650 650 500 250 400 650 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 96 60 96 96 96 96 96 96 96 85 96 96 Rekstand 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 17 Tijd (min. ) 25-30 35-40 35-40 50-60 35-40 25-30 30-35 25-30 40-45 30-35 50-60 15-20 60-70 35-40 20-25 35-40 35 35-40 12-15 20-22 30-40 30-40 50-75 45-55 30-40 15-20 20-25 35-40 18 Nuttige aanwijzingen en tips Gerecht Platvisfilet ca 300 g Visfilet, bevroren 500-800 g Forel 170-300 g Pudding/flan in afzonderlijke porties Roerei Gestoomde meelballen Eieren, zachtgekookt Eieren, middelhard Eieren, hardgekookt Water in de wa- Temperatuur terlade (ml) (°C) 300 650 400 500 500 500 200 200 200 80 96 85 96 96 96 96 96 96 Rekstand 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Tijd (min. ) 15-20 30-40 15-25 25-35 25-35 30-35 8-10 10-12 15-20 Ventitherm ® Multi Hetelucht and Stoomgaren gecombineerd U kunt vlees, gronte en bijgerechten bereiden met de combinatie van Ventitherm ® Multi Hetelucht met circulaire verwarmingselementen en Stoomgaren, na elkaar. · Plaats de voorbereide groente en bijgerechten op hittebestendig kookgerei bij het braadstuk in de oven. Start het stoomgaren als de temperatuur naar ongeveer 80°C is gedaald. Tabel Ventitherm ® Multi Hetelucht en Stoomgaren gecombineerd Gerecht Ventitherm ® Multi Hetelucht Temp. (°C) Runderbraadstuk 1 kg Spruitjes, Polenta Gebraden varkensvlees 1 kg aardappelen, groenten jus Gebraden kalfsvlees 1 kg rijst, groenten 180 180 Tijd (min. ) 60-70 60-70 Stoomgaren (max. 650 ml water toevoegen) Vlees en toebehoren - tijd (min) 30-35 30-35 Rekstand 1 3 1 3 180 50-60 30-35 1 3 De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Stel de kerntemperatuur van het vlees in tussen 60-63°C voordat u het stoomgaren start. Nuttige aanwijzingen en tips 19 Interval bereiding met stoom Interval bereiding met stoom is geschikt voor grote stukken vlees en voor het ontdooien of opwarmen van voedsel dat al eerder is bereid. Tabel Interval stoomgaren Garen op meerdere gebruiksniveaus Gerecht Interval Stoomgaren (max. 250 ml water) Temperatuur (°C) Opwarmen van eten, 6 borden, 24 cm in diameter Gebraden varkensvlees 1000 g Runderbraadstuk 1000 g Gebraden kalfsvlees 1000 g Leverkaas, rauw 500 g Weense worstjes/witte worsten Gerookte varkensrug 600-1000 g (2 uur in water leggen) Kip 1000 g Eend 1500-2000 g Gans 3000 g Visfilets Aardappelgratin, aardappelgratin met bieslook Pastaschotel Lasagne Gemengde broodjes 500-1. 000 g Broodjes 40-60 g Vers gebakken broodjes 30-40 g Vers gebakken broodjes 30-40 g TK Vers gebakken baguettes 40-50 g Vers gebakken baguettes 40-50 g TK 110 180 180 180 180 85 180 200 180 170 90 190 180 180 180-190 210-220 220 220 200 200 Tijd (min. ) 15-20 90-100 90-100 80-90 30-40 15-20 60-70 45-55 60-75 130-170 20-30 40-50 35-45 45-50 50-60 20-25 10-15 10-15 10-15 10-15 Rekstand 2 en 3 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 Bakken Algemene aanwijzingen · Uw nieuwe oven kan een andere bak-/braadverhouding hebben dan het apparaat dat u tot nu toe gebruikt heeft. Pas uw normale instellingen (temperatuur, gaartijden) en de ovenniveaus aan de tabelwaarden aan. 20 Nuttige aanwijzingen en tips · Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om te profiteren van de restwarmte. Wanneer u diepgevroren levensmiddelen gebruikt, kunnen de platen in de oven tijdens het bakken vervormen. Aanwijzigen bij de baktabellen · Wij raden aan om de eerste keer de lagere temperatuur in te stellen. · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk product. [. . . ] Het ovenlampje vervangen en de afdekking schoonmaken (linkerkant van de ovenruimte): 1. De linker inschuifrails installeren. Ovendeur Verwijder de deur om de binnenkant van het apparaat eenvoudiger te kunnen schoonmaken. Ovendeur met beide handen aan de zijkanten vastpakken en over de weerstand heen ongeveer 3/4 sluiten. Plaats de ovendeur met de buitenkant omlaag op een zachte en egale ondergrond. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KS7100000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KS7100000M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag