Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KRSKIT04

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KRSKIT04. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KRSKIT04 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KRSKIT04 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KRSKIT04 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (310 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KRSKIT04

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Schieben Sie die lange Frontverkleidung in die obere Verkleidung, bis sie einrastet. [. . . ] Gebruik indien nodig een klem om de kasten tijdens de montage samengevoegd te houden. Sluit de kabelconnectors vanaf het lange voorpaneel aan op de corresponderende kabelconnectors bovenin de kasten. Druk de deksierstrip voor de opening tussen de kasten op zijn plaats en begin daarbij bovenaan. Zorg er indien nodig voor dat het rooster goed passend op zijn plaats klikt door de plaatsingslippen zorgvuldig te buigen. Ze zijn genummerd en moeten geplaatst worden zoals getoond in afbeelding D. MERK OP dat het belangrijk is dat ze helemaal recht en doorlopend met elkaar bevestigd moeten worden. [. . . ] Bij de definitieve bevestiging moet u ervoor zorgen dat de bovenranden van de handvaten op één lijn met elkaar liggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KRSKIT04

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KRSKIT04 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag