Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KF 1250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KF 1250. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KF 1250 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KF 1250 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KF 1250 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2398 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KF 1250

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees het veiligheidsadvies op pagina 5 voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. [. . . ] Koffie maken: open het deksel en vul het waterreservoir met koud water tot het gewenste niveau. Plaats een papieren 1x4-filter in de filterhouder en vul dit met gemalen koffie. Voor koffie met een gemiddelde sterkte is één maatschepje(ongeveer6-7g)perkopje voldoende. Sluit het deksel van het waterreservoir en plaats de koffiekan (met deksel) op het warmhoudplaatje. Als het water is doorgestroomd, houdt het warmhoudplaatje de koffie heet totdat u het apparaat uitschakelt met de AAN/UIT-knop. (Tijdens het koffiezetten mag de koffiekan niet meer dan 30 seconden worden verwijderd, anders stroomt het filter over. Gebruik nooit bijtende of agressieve schoonmaakmiddelen en dompel het apparaat nooit in water!Druk het filterklepje verschillende keren tijdens het reinigen in om dit grondig te reinigen. [. . . ] Neem voor meer informatie over de recycling van dit product contact op met uw gemeente, het afvalbedrijf of de winkel waar u het product hebt aangeschaft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KF 1250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KF 1250 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag