Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9810E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9810E. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB9810E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9810E te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX KB9810E
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB9810E (7589 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB9810E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KB9810E Gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen vind u een keur aan gerechten met de daarvoor aanbevolen temperaturen, bereidingstijden en gebruiksniveaus. · De temperaturen en baktijden zijn richtwaarden, omdat zij afhankelijk zijn van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Als u voor de eerste keer gaat bakken, raden wij aan de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas als het nodig is een hogere temperatuur te kiezen (bijvoorbeeld wanneer het gebak niet bruin genoeg is of wanneer de baktijd te lang is). · Als u voor een eigen recept geen concrete aanwijzingen kunt vinden, raadpleeg dan een vergelijkbaar gerecht. · Bij het op meerdere niveaus bakken van gebak op platen of in vormen kan de baktijd ongeveer 10-15 minuten langer zijn. · Bereid vochtig gebak, zoals bijvoorbeeld pizza's en vruchtengebak, op één niveau. 30 Tips, tabellen en adviezen · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het in het begin van het bakproces soms niet overal even bruin. Verander in dat geval niet de temperatuurinstelling . In de loop van het bakproces wordt het gebak overal even bruin. · Uw nieuwe oven kan een andere bak-/braadverhouding hebben dan het apparaat dat u tot nu toe gebruikt heeft. Pas daarom de instellingen (temperatuur, baktijden) en gebruiksniveaus zoals u die gewend bent aan de aanbevelingen in de onderstaande tabellen aan. Bij langere baktijden kunt u de oven ongeveer. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om gebruik te maken van de restwarmte. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. Baktabel Bakken op één gebruiksniveau Soort gebak Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Gebruiksniveau Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuitgebak Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2 vormen Ø 20 cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op bakblik Gistbroodje/krans Kerststol Brood (roggebrood) Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg) Vruchtentaart op zandtaartdeeg 1 1 1 2 2 2 2 2 2 160-180 160-180 180-200 170-190 200-220 1) 160-180 170-190 1) 160-180 170-190 0:30-0:40 0:40-1:00 0:45-0:60 0:30-0:40 0:08-0:15 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 1 1 1 2 2 1 1 2 1 160-170 150-170 160-180 170-190 150-170 160-180 180-190 170-190 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:05-1:20 0:30-1:10 1:00-1:30 Temperatuur °C Tijd uren: min. Tips, tabellen en adviezen Bakken op één gebruiksniveau Soort gebak 31 Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Gebruiksniveau Temperatuur °C 150-170 190-210 1) 230 1) 230 1) 190-210 160-180 160 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1) 210-230 170 1) Tijd uren: min. 0:40-1:20 0:20-0:40 0:12-0:20 0:10-0:20 0:35-0:50 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 Plaatkoek met kwetsbare garnering (bijvoorbeeld kwark, room, puddingvulling) Pizza (met veel garnering) Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Zandkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Koffiebroodjes Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20 stuks/plaat) 1) Oven voorverwarmen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Op verschillende gebruiksniveaus bakken Soort gebak Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Gebruiksniveau van onderaf 2 niveaus Koekjes Zandkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gistgebak Klein bladerdeeggebak 1) Oven voorverwarmen. Temperatuur in °C Tijd uren: min. 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 2/4 160-180 160 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1) 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 32 Tips, tabellen en adviezen Baktips Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing Gebak lager inschuiven Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet door een hogere baktemperatuur worden verkort Minder vocht gebruiken. Let op de kneedtijden, vooral bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur lager instellen en baktijd verlengen De onderkant van het ge- Verkeerde inschuifhoogte bak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage temperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijkma- Te hoge baktemperatuur en te tig bruin korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Gebak wordt niet gaar binnen de aangegeven baktijd Gerecht Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente 1) Gegratineerd stokbrood 1) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Te lage temperatuur Baktemperatuur iets hoger instellen Tabel ovenschotels en gegratineerde gerechten Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Gebruiksniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uren: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Tabel diepgevroren kant-en-klaargerechten Gerecht Functieknop van de oven Gebruiksniveau 3 Temperatuur °C Tijd Diepvriespizza Hete lucht met ringvormig verwarmingselement volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Tips, tabellen en adviezen Gerecht Functieknop van de oven Gebruiksniveau 3 Temperatuur °C Tijd 33 Patates frites 1) (300-600 g) Stokbrood Infratherm 200-220 volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement 3 volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Vruchtentaart 3 1) Patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren Braden Functieknop van de oven: Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (let op de aanwijzingen van de fabrikant!). · Wij adviseren u alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden Op die manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtwaarden. · Wij adviseren u alleen stukken vlees en vis die groter zijn dan 1 kg in de oven te braden. [. . . ] 7 Indien na driemaal uitvoeren van eenzelfde reparatie hetzelfde defect bij normaal huishoudelijk gebruik opnieuw optreedt binnen de onder art. 6 bedoelde garantietermijn en redelijkerwijs een afdoend resultaat bij het opnieuw uitvoeren van de reparatie niet verwacht kan worden, zal aan de consument een nieuw exemplaar of soortgelijk toestel van hetzelfde merk worden aangeboden tegen bijbetaling op basis van een per product te bepalen jaarlijks afschrijvingspercentage. 8 Vervangen onderdelen stelt de technicus weer ter beschikking van de consument, met uitzondering van de onder garantie of tegen een gereduceerde prijs vervangen onderdelen. 9 Een reparatie dient op zodanige wijze te worden uitgevoerd, dat een toestel daarna weer volledig voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, die op grond van een van fabriekswege aangebracht veiligheidskeurmerk gelden, danwel bij het ontbreken daarvan, aan de wettelijke vereisten terzake. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB9810E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB9810E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag