Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB98105E-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB98105E-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB98105E-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB98105E-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KB98105E-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (459 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB98105E-M (63 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB98105E-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dan zult u alle processen perfect en zeer efficiënt kunnen besturen. Wij raden u aan deze gebruiksaanwijzing goed te bewaren, zodat u nog eens iets kunt nalezen. En wilt u dit boekje doorgeven aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. Wij wensen u veel succes met uw nieuwe apparaat. In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] · De glazen potten moeten allemaal tot dezelfde hoogte zijn gevuld en goed afgesloten zijn. · Plaats de glazen potten zodanig op de plaat, dat ze elkaar niet raken. · Giet ongeveer 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. · Zodra de vloeistof in de eerste glazen potten begint te borrelen (bij 1-liter potten na ongeveer 35-60 minuten), de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). Inmaaktabel Product1) Bessen Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Onrijpe kruisbessen Steenvruchten Peren, kweeperen, pruimen Groente Wortelen2) Paddenstoelen 2) Komkommers Gemengd tafelzuur Koolrabi, erwten, asperges Bonen 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 50-60 40-60 50-60 50-60 50-60 50-60 5-10 10-15 --15 15-20 --160-170 35-45 10-15 160-170 160-170 35-45 35-45 --10-15 Temperatuur in °C Inmaken tot het borrelen begint in min. Doorkoken bij 100°C in min. 1) De aangegeven inmaaktijden en temperaturen zijn richtwaardes. 2) In de uitgeschakelde oven laten staan Toepassingen, tabellen en tips 39 Geprogrammeerde recepten De oven beschikt over 12 geprogrammeerde functies/recepten, die met de toets bak-/braadprogramma's na elkaar kunnen worden gekozen. P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P 10 P 11 P 12 CITROENTAART MANDARIJNEN-KWARKGEBAK WIT BROOD BROODJES PER 40 G PIZZA QUICHE LORRAINE AARDAPPELGRATIN VISFILET KALFSRUG LASAGNE VARKENSBRAADSTUK KIP 1000 G CITROENTAART 1000 G Voor het deeg: · 250 g boter · 200 g suiker · 1 pakje vanillesuiker · 1 snufje zout · 4 eieren · 150 g meel · 150 g zetmeel · 1 afgestreken theelepel bakpoeder · geraspte schil van 2 citroenen Glazuur: · 1/8 ltr. citroensap · 100 g poedersuiker Zwarte langwerpige bakvorm, 30 cm lang 40 Toepassingen, tabellen en tips Margarine voor het invetten Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Boter, suiker, citroenschil, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. Vervolgens de eieren een voor een toevoegen en nogmaals roeren tot het een schuimige massa is geworden. Het met het meel en het zetmeel vermengde bakpoeder toevoegen aan de schuimmassa en het geheel mengen. Het deeg in de ingevette en met paneermeel bestrooide bakvorm gieten, gladstrijken en in de oven plaatsen. Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ingevette, vuurvaste schaal en strooi er wat geraspte kaas over. Leg de overige aardappelschijfjes er bovenop en strooi de rest van de kaas eroverheen. Toepassingen, tabellen en tips 45 Pers het teentje knoflook en vermeng dit met de eieren, melk, room en de tijm. Instelling P 7 ARDAPPELGRATIN Inzetniveau 2 Duur 55 min. VISFILET Ingrediënten: · 700 g filet van snoekbaars of zalmforel, in blokjes · 100 g Emmentaler, geraspt · 200 ml room · 50 g paneermeel · zout, peper, citroensap · peterselie, gehakt · 40 g boter voor het invetten van de vorm Bereidingswijze: Druppel het citroensap over de visfilet en laat het even intrekken. Maak een mengsel van de room, de geraspte kaas, het paneermeel en de fijngehakte peterselie en verdeel dit over de visfilet. Instelling P 8 VISFILET Inzetniveau 2 Duur 25 min. KALFSRUG Ingrediënten: · 1000 g kalfsrug · 2 eetlepels olie · zout, peper, paprika Bereidingswijze: Was de kalfsrug en dep hem droog met keukenpapier. 46 Toepassingen, tabellen en tips Meng de kruiden met de olie en bestrijk het vlees daarmee gelijkmatig. Leg de kalfsrug in een vuurvaste schaal of in een glazen schaal met inzetstuk met gaatjes (extra accessoire) en plaats de schaal in de oven. Instelling P 9 KALFSRUG Inzetniveau 2 Duur 80 min. LASAGNE Vleessaus: · 100 g doorregen buikspek · naar wens 1 ui en 1 wortel · 100 g Selderij · 2 eetlepels olijfolie · 400 g gemengd gehakt · 1 klein blik tomaten, in stukjes (ongeveer 400 g) · oregano, tijm, zout en peper · 3 eetlepels boter · 250 g groene lasagnebladen · 50 g Parmezaanse kaas, geraspt · 150 g Emmentaler, geraspt Bechamelsaus: · 75 g boter · 50 g meel · 500 ml melk · zout, peper en nootmuskaat Het spek met een scherp mes van zwoerd en kraakbeen ontdoen en in blokjes snijden. De ui en de wortel schillen, de selderij schoonmaken, alle groente in kleine blokjes snijden. De olie in een stoofpan verhitten, de spekblokjes en de groente daarin roerbakken. Het gehakt beetje bij beetje toevoegen, los bakken en blussen met wat bouillon. De vleesragout op smaak brengen met tomatenpuree, de kruiden, zout en peper en afgedekt op een laag pitje ongeveer 30 minuten in laten koken. [. . . ] 5 De consument ontvangt een gespecificeerde rekening met vermelding van type en serienummer van het apparaat, omschrijving van de diagnose, toegepaste tarieven, gebruikte onderdelen en materialen en een korte omschrijving van de verrichte werkzaamheden. De betaling van de rekening dient tegen afgifte van een reparatienota direct contant of door middel van een gegarandeerd betaalmiddel plaats te vinden. 6 Op elke uitgevoerde en betaalde reparatie zal bij normaal huishoudelijk gebruik een volledige garantie van minimaal 3 maanden worden gegeven. Deze garantie omvat het kosteloos uitvoeren van een hernieuwde reparatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB98105E-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB98105E-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag