Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E-A. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB9800E-A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E-A te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX KB9800E-A
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB9800E-A (1080 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E-A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE KB9800E Elektrische inbouwoven Gebruiks- en installatiehandleiding Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en bewaar de gebruiksaanwijzing zodat deze later kan worden geraadpleegd. Geef deze gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 De volgende symbolen worden in de tekst gebruikt: Veiligheidsvoorschriften Waarschuwing!Aanwijzingen ten behoeve van uw persoonlijke veiligheid. Aanwijzingen om beschadiging van het apparaat te voorkomen. [. . . ] Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 28 Backtabel Bakken op één inzetniveau MULTI HETELUCHT Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)1) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg) Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje 1 1 1 160-180 160-180 180-200 0:30-0:40 0:40-1:00 0:45-0:60 1 1 1 2 2 1 1 2 1 160-170 150-170 160-180 170-190 150-170 160-180 180-190 170-190 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:05-1:20 0:30-1:10 1:00-1:30 Inzet-niveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 170-190 200-2201) 160-180 170-190 1) 0:30-0:40 0:08-0:15 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:20-0:40 0:12-0:20 0:10-0:20 0:35-0:50 160-180 170-190 150-170 190-2101) 230 230 1) 1) 190-210 29 MULTI HETELUCHT Soort gebak Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen Inzet-niveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 2 2 2 2 2 2 2 2 2 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1701) 1) 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 210-230 Bakken op meerdere niveaus MULTI HETELUCHT Soort gebak Niveau van onderen 2 niveaus Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg 1) Oven voorverwarmen Temperatuur ºC Tijd uur: min. 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-2001) 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 30 Baktips Bakresultaat De onderkant van het gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Mogelijke oorzaak Verkeerde inschuifhoogte Oplossing Gebak lager inschuiven Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te Baktemperatuur lager instelmatig bruin korte baktijd len en baktijd verlengen Het deeg is ongelijkmatig ver- Het deeg gelijkmatig over de deeld bakplaat verdelen Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Vetfilter is geplaatst Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen 31 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten MULTI HETELUCHT Gerecht Inzetniveau Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Gegratineerd stokbrood1) 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Ovenfunctie MULTI HETELUCHT INFRATHERM MULTI HETELUCHT MULTI HETELUCHT Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min. 3 3 volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant Vruchtentaart 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren 32 Braden Ovenfunctie: MULTI HETELUCHT Plaats voor het braden het vetfilter!Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis slechts vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het aanbranden van vleessap of vet te vermijden, raden wij aan een beetje vocht in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de gaartijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de gaartijd meerdere keren met braadvocht begieten. Daarmee bereikt u een beter braadresultaat. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Braadtabel MULTI HETELUCHT Soort vlees Inzetniveau Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham (1000-1500 g) Kotelet, casselerrib (1000-1500 g) Gehakt (750-1000 g) Rundvlees Stoofvlees (1000-1500 g) Rosbief of ossenhaas, per cm dikte 1 1 180-200 210-230* 2:00-2:30 0:06-0:09 per cm dikte 1 1 1 170-190 180-200 180-200 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 Temperatuur °C Tijd uur: min. 33 MULTI HETELUCHT Soort vlees Inzetniveau Kalfsvlees Kalfsbraadstuk (1000 g) Kalfsbout (1500-2000 g) Lamsvlees Lamsbout (1000-1500 g) Lamsrug (1000-1500 g) Kort gebraden vlees op de bakplaat Cordon bleu Braadworst Schnitzel of cotelet, gepaneerd Frikadellen Vis (stoven) Hele vissen (1000-1500 g) Gevogelte Kip, poularde (1-1, 5 kg) Halve kip (per 400-500 g) Stukken gevogelte (per 200250 g) Eend (1500-2000 g) Wild Hazenrug, hazenbout (tot 1000 g Ree-/hertenrug (1500-2000 g) Ree-/hertenbout (1500-2000 g) * Oven voorverwarmen Temperatuur °C Tijd uur: min. 1 1 170-190 170-190 1:30-2:00 2:00-2:30 1 1 170-190 180-200 1:15-2:00 1:00-1:30 1 1 1 1 220-230* 220-230* 220-230* 210-220* 0:05-0:08 0:12-0:15 0:15-0:20 0:15-0:20 1 210-220 0:45-1:15 1 1 1 1 190-210 200-220 200-220 180-200 0:45-1:15 0:35-0:50 0:35-0:50 1:15-1:45 1 1 1 220-230* 210-220 200-210 0:25-0:40 1:15-1:45 1:30-2:15 34 Op lage temperatuur garen Ovenfunctie: OP LAGE TEMPERATUUR BEREIDEN . Met de ovenfunctie blijft het braadstuk lekker mals en bijzonder sappig. OP LAGE TEMPERATUUR BEREIDEN adviseren wij zachte, magere stukken vlees en vis. OP LAGE TEMPERATUUR BEREIDEN is niet geschikt voor suddervlees of varkensbraadstuk. De oven verwarmt tot de gewenste of ingestelde temperatuur. Er klinkt een zoemer zodra deze temperatuur is bereikt. Daarna schakelt de oven automatisch naar een lagere temperatuur om. Let op: Plaats bij het braden het vetfilter in de oven! 1 3 Met de ovenfunctie OP LAGE TEMPERATUUR BEREIDEN altijd open, zonder deksel braden. Het braadvlees in de pan zeer heet aanbraden. [. . . ] De deur, gezien vanaf de greepzijde, met beide handen aan de zijkant vastnemen. De deurscharnieren gelijktijdig in de beide uitsparingen rechts en links aan de onderkant van de oven zover mogelijk inschuiven. De deur naar boven schuiven en vervolgens helemaal openen. Klemhendels aan beide deurscharnieren in de oorspronkelijke stand terugklappen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB9800E-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E-A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag