Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB9800E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX KB9800E
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB9800E (4263 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KB9800E Gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven 2 Geachte mevrouw, heer Hartelijk dank voor het kiezen van een van onze kwaliteitsproducten. Zo kunt u dankzij de combinatie van functioneel design en hoogwaardige technologie rekenen op optimale prestaties en bedieningsgemak. tot uitdrukking in het energiebesparend functioneren van dit apparaat. Om er zeker van te zijn dat uw apparaat optimaal en onberispelijk presteert, dient u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. [. . . ] Na het bakken het citroensap en de poedersuiker mengen. De gebakken taart op een stuk aluminiumfolie storten. Het aluminiumfolie rond de taart omhoog vouwen, zodat het glazuur niet weg kan vloeien. Met een houten prikker gaatjes in de taart maken en het glazuur met een penseel aanbrengen. Instelling P 1 CITROENTAART Inzetniveau 2 Duur 60 min. MANDARIJNEN-KWARKGEBAK Ingrediënten van het deeg: · 200 g meel · 1 theelepel bakpoeder · 100 g suiker · 75 g boter · 2 eieren · 1 snufje zout · Margarine voor het invetten Bereidingswijze van het deeg: Boter en suiker goed door elkaar mengen. Gezeefd meel en bakpoeder aan het vet-/suikermengsel toevoegen en kort kneden zodat er een soepel deeg ontstaat. Deeg ongeveer 1 uur in de koelkast plaatsen. Daarna met een deegroller uitrollen en in een ingevette bakvorm doen. Toepassingen, tabellen en tips 41 Ingrediënten garnering: · 500 g kwark · 80 ml zonnebloemolie · 100 g crème fraiche · 125 ml melk · 2 eieren · 140 g suiker · 1/2 pakje puddingpoeder · 1 blik mandarijntjes (1000 g) · 1 pakje taartglazuur Bereidingswijze van de garnering: De ingrediënten in een mengkom doen en gelijkmatig door elkaar mengen. Daarna op de uitgerolde zandtaartdeegbodem plaatsen. De mandarijntjes over de kwark verdelen. Na het bakken het taartglazuur over de afgekoelde taart verdelen. Instelling Inzetniveau Duur 55 min. P 2 MANDARIJN-KWARKGEBAK 3 WIT BROOD 600-800 G Ingrediënten: · 500 g meel · 1/2 blokje verse gist of 1 pakje droge gist · 330 ml melk · 10 g zout Bereidingswijze: Meel en zout in een grote kom doen. De gist oplossen in lauwwarme melk en toevoegen aan het meel. Alle ingrediënten tot een soepel deeg kneden. Afhankelijk van de eigenschappen van het meel kan meer melk nodig zijn. Laat het deeg rijzen tot het twee keer zo veel is. Vorm van het deeg twee broden en plaats deze op de ingevette bakplaat of de patisserie-bakplaat (extra accessoire). Laat de broden nogmaals rijzen tot ze de helft groter zijn. 42 Toepassingen, tabellen en tips Strooi voor het bakken wat meel over de broden en maak met een scherp mes 3 diagonale inkepingen van minstens 1 cm diep. Instelling P 3 WIT BROOD Inzetniveau 2 Duur 55 min. BROODJES VAN 40 G ELK (12-16 stuks) Ingrediënten: · 500 g meel Type 405 · 20 g verse gist of 1 pakje droge gist · 300 ml water · 10 g zout Bereidingswijze: Meel en zout in een grote kom doen. De gist oplossen in het water en toevoegen aan het meel. Alle ingrediënten tot een soepel deeg kneden. Laat het deeg rijzen tot het twee keer zo veel is. [. . . ] 7 Indien na driemaal uitvoeren van eenzelfde reparatie hetzelfde defect bij normaal huishoudelijk gebruik opnieuw optreedt binnen de onder art. 6 bedoelde garantietermijn en redelijkerwijs een afdoend resultaat bij het opnieuw uitvoeren van de reparatie niet verwacht kan worden, zal aan de consument een nieuw exemplaar of soortgelijk toestel van hetzelfde merk worden aangeboden tegen bijbetaling op basis van een per product te bepalen jaarlijks afschrijvingspercentage. 8 Vervangen onderdelen stelt de technicus weer ter beschikking van de consument, met uitzondering van de onder garantie of tegen een gereduceerde prijs vervangen onderdelen. 9 Een reparatie dient op zodanige wijze te worden uitgevoerd, dat een toestel daarna weer volledig voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, die op grond van een Europese Garantie 65 van fabriekswege aangebracht veiligheidskeurmerk gelden, danwel bij het ontbreken daarvan, aan de wettelijke vereisten terzake. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB9800E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag