Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB9800E handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB9800E te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KB9800E : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4280 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB9800E (4263 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KB9800E Gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven 2 Geachte mevrouw, heer Hartelijk dank voor het kiezen van een van onze kwaliteitsproducten. Zo kunt u dankzij de combinatie van functioneel design en hoogwaardige technologie rekenen op optimale prestaties en bedieningsgemak. tot uitdrukking in het energiebesparend functioneren van dit apparaat. Om er zeker van te zijn dat uw apparaat optimaal en onberispelijk presteert, dient u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. [. . . ] Het aluminiumfolie rond de taart omhoog vouwen, zodat het glazuur niet weg kan vloeien. Met een houten prikker gaatjes in de taart maken en het glazuur met een penseel aanbrengen. Instelling P 1 CITROENTAART Inzetniveau 2 Duur 60 min. MANDARIJNEN-KWARKGEBAK Ingrediënten van het deeg: · 200 g meel · 1 theelepel bakpoeder · 100 g suiker · 75 g boter · 2 eieren · 1 snufje zout · Margarine voor het invetten Bereidingswijze van het deeg: Boter en suiker goed door elkaar mengen. Gezeefd meel en bakpoeder aan het vet-/suikermengsel toevoegen en kort kneden zodat er een soepel deeg ontstaat. Daarna met een deegroller uitrollen en in een ingevette bakvorm doen. Toepassingen, tabellen en tips 41 Ingrediënten garnering: · 500 g kwark · 80 ml zonnebloemolie · 100 g crème fraiche · 125 ml melk · 2 eieren · 140 g suiker · 1/2 pakje puddingpoeder · 1 blik mandarijntjes (1000 g) · 1 pakje taartglazuur Bereidingswijze van de garnering: De ingrediënten in een mengkom doen en gelijkmatig door elkaar mengen. Instelling Inzetniveau Duur 55 min. P 2 MANDARIJN-KWARKGEBAK 3 WIT BROOD 600-800 G Ingrediënten: · 500 g meel · 1/2 blokje verse gist of 1 pakje droge gist · 330 ml melk · 10 g zout Bereidingswijze: Meel en zout in een grote kom doen. Afhankelijk van de eigenschappen van het meel kan meer melk nodig zijn. Vorm van het deeg twee broden en plaats deze op de ingevette bakplaat of de patisserie-bakplaat (extra accessoire). Laat de broden nogmaals rijzen tot ze de helft groter zijn. 42 Toepassingen, tabellen en tips Strooi voor het bakken wat meel over de broden en maak met een scherp mes 3 diagonale inkepingen van minstens 1 cm diep. Instelling P 3 WIT BROOD Inzetniveau 2 Duur 55 min. BROODJES VAN 40 G ELK (12-16 stuks) Ingrediënten: · 500 g meel Type 405 · 20 g verse gist of 1 pakje droge gist · 300 ml water · 10 g zout Bereidingswijze: Meel en zout in een grote kom doen. Snij het deeg in stukken, vorm er broodjes van en leg deze op de ingevette bakplaat of de patisserie-bakplaat (extra accessoire). Instelling P 4 BROODJES VAN 40 G ELK Inzetniveau 3 Duur 25 min. PIZZA Voor 1 bakplaat of 2 ronde vormen Ingrediënten van het deeg: · 300 g meel Type 405 · 200 ml water · 14 g gist · 2 eetlepels olie · 3 g zout Bereidingswijze van het deeg: Toepassingen, tabellen en tips 43 Gist in een kom verkruimelen en in lauwwarm water oplossen. De ingrediënten zolang kneden, tot het een soepel deeg is, dat loskomt van de kom. Het deeg vervolgens afgedekt laten rijzen, tot het twee maal zoveel geworden is. Ingrediënten garnering: · 1 blik gepelde tomaten (800 g netto), fijngehakt · 100 g salami, in in vieren gesneden plakjes · 350-400 g feta of mozzarella, in blokjes van 1 cm · Oregano of pizzakruiden Als variatie op de garnering kunnen champignons of gekookte ham gekozen worden. De ingrediënten voor de garnering achtereenvolgens op het deeg rangschikken. Instelling P 5 PIZZA Inzetniveau 3 Duur 25 min. QUICHE LORRAINE Ingrediënten van het deeg: · 250 g meel Type 405 · 125 g boter · 60 ml water · 1 theelepel zout · wat peper en nootmuskaat Bereidingswijze van het deeg: Meng het meel, de boter en het zout door elkaar, voeg het water toe en kneed het geheel snel tot een deeg. Ingrediënten garnering: 44 Toepassingen, tabellen en tips · 100 ml melk · 150 ml zure room · 2 eieren · 150 g Gruyère of Emmentaler kaas, geraspt · 150 g magere spekblokjes · 150 g uien, in blokjes gesneden · peper, nootmuskaat Bereidingswijze van de garnering: Bak de magere spekblokjes en uien licht aan. Klop de melk, room, eieren en kruiden goed door elkaar, voeg daarna de geraspte kaas aan het mengsel toe. Bereiding: Rol het deeg uit en leg het in een ingevette, gladde springvorm (ø 28 cm). Verdeel de spekblokjes en de uien gelijkmatig over het deeg en giet het mengsel er overheen. Instelling P 6 QUICHE LORRAINE Inzetniveau 3 Duur 40 min. AARDAPPELGRATIN · 1000 g aardappelen · naar wens 1 theelepel zout en peper · 1 teentje knoflook, geschild · 300 g Gruyère of Emmentaler kaas, geraspt · 3 eieren · 250 ml melk · 4 eetlepels room · 1 eetlepel tijm · 3 eetlepels boter Bereidingswijze: Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken, droog ze af en bestrooi ze met zout en peper. [. . . ] Op de uitgewisselde en betaalde onderdelen geldt een garantietermijn van 12 maanden. Bij een beroep op garantie op de reparatie dient de consument op verzoek de gespecificeerde rekening van de voorgaande reparatie aan de technicus te overleggen. 7 Indien na driemaal uitvoeren van eenzelfde reparatie hetzelfde defect bij normaal huishoudelijk gebruik opnieuw optreedt binnen de onder art. 6 bedoelde garantietermijn en redelijkerwijs een afdoend resultaat bij het opnieuw uitvoeren van de reparatie niet verwacht kan worden, zal aan de consument een nieuw exemplaar of soortgelijk toestel van hetzelfde merk worden aangeboden tegen bijbetaling op basis van een per product te bepalen jaarlijks afschrijvingspercentage. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB9800E

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB9800E zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag