Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8920E-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8920E-A. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB8920E-A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8920E-A te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KB8920E-A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1378 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB8920E-A (1461 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB8920E-A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE KB9820E Multi-stoomgaar-onderbouwoven Gebruiks- en installatiehandleiding Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en bewaar de gebruiksaanwijzing zodat deze later kan worden geraadpleegd. Geef deze gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 De volgende symbolen worden in de tekst gebruikt: Veiligheidsvoorschriften Waarschuwing!Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 8 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 14 15 16 16 17 19 19 20 21 27 27 27 28 28 29 29 30 30 32 32 33 33 Veiligheidsvoorschriften . [. . . ] Bij het overschakelen op Stoomgaren moet de kerntemperatuur van het vlees bij 60-63°C liggen. 32 Pauzegaren De bereidingswijze Pauzegaren is met name geschikt voor het aanbraden van grote stukken vlees en voor het ontdooien en opwarmen van al gare gerechten die in porties zijn verdeeld. Tabel Pauzegaren Bereiden op meerdere gebruiksniveaus Pauzegaren (max. 250ml water toevoegen) Soort product Opwarmen van maaltijd 6 borden Ø 24 cm Varkensvlees 1000g Rundvlees Kalfsvlees 1000g Roomkaas, jong 500g Worst / braadworst Kasselerrib 600-1000g (2 uur inweken) Kip 1000g Eend 1500-2000g Gans 3000g Visfilets Gegratineerde aardappelen, gegratineerde aardappelen met prei Pastaschotel Lasagna Allerlei broodjes 500-1000g Broodjes 40-60g Verse afbakbroodjes 30-40g Afbakbroodjes 30-40g, diepvries Temperatuur in °C 110 180 180 180 180 90 180 200 180 170 90 190 180 180 190-200 210-220 220 220 Tijd in min. 15-20 55-65 55-65 45-55 30-40 15-20 35-45 45-55 55-65 130-170 10-15 40-50 35-45 45-50 50-60 20-25 5-7 5-7 Gebruiksinstelling 2 en 4 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 2 3 3 3 33 Pauzegaren (max. 250ml water toevoegen) Soort product Vers afbakstokbrood 40-50g Afbakstokbrood 40-50g, diepvries Temperatuur in °C 200 200 Tijd in min. 4-7 5-7 Gebruiksinstelling 3 3 Snijd hele braadstukken voor het opwarmen open. De gegeven tijden en temperaturen zijn richtwaarden, aan te passen naar gelang van grootte en hoeveelheid. Bakken Ovenfunctie: Multi Hetelucht Bakvormen · Voor Multi Hetelucht Inbrengsleuven · Met Multi Hetelucht bakken: 1 bakplaat: bijvoorbeeld inzetniveau 2 zijn ook vormen van licht metaal geschikt. kunt u op maximaal 2 bakplaten tegelijk 1 bakvorm: bijvoorbeeld inzetniveau 1 2 bakplaten: bijvoorbeeld inzetniveau 1 en 3 34 3 Algemene aanwijzingen U kunt met Multi Hetelucht ook twee vormen tegelijk naast elkaar op het rooster bakken. Bij diepgevroren gerechten kunnen de geplaatste bakplaten tijdens het gaarproces kromtrekken. Dit wordt veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen het diepgevroren gerecht en de oventemperatuur. Aanwijzigen bij de baktabellen In de tabellen vindt u een keuze aan gerechten met de bijbehorende temperatuurvoorschriften, gaartijden en gebruiksniveaus. De waarden zijn namelijk afhankelijk van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Als u voor de eerste keer gaat bakken, raden wij aan de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas als het nodig is een hogere temperatuur te kiezen (bijvoorbeeld wanneer het gebak niet bruin genoeg is of wanneer de baktijd te lang is). · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk gebak. · Bij het op meerdere niveaus bakken van gebak op platen of in vormen kan de baktijd 10-15 minuten langer zijn. · Bereid vochtig gebak, zoals bijvoorbeeld pizza's en vruchtengebak, op één niveau. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen en gebruik maken van de restwarmte. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 35 Backtabel Bakken op één inzetniveau Multi Hetelucht Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)1) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg) Pizza (dun) 1 1 1 160-180 160-180 180-200 0:30-0:40 0:40-1:00 0:45-0:60 1 1 1 2 2 1 1 2 1 160-170 150-170 160-180 170-190 150-170 160-180 180-190 170-190 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:05-1:20 0:30-1:10 1:00-1:30 Inzet-niveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 2 2 2 2 2 2 2 2 2 170-190 200-220 1) 0:30-0:40 0:08-0:15 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:20-0:40 0:12-0:20 160-180 170-190 1) 160-180 170-190 150-170 190-2101) 230 1) 36 Multi Hetelucht Soort gebak Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen Inzet-niveau 2 2 Temperatuur °C 2301) 190-210 Tijd uur: min. 0:10-0:20 0:35-0:50 2 2 2 2 2 2 2 2 2 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-2001) 210-230 170 1) 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 Bakken op meerdere niveaus Multi Hetelucht Soort gebak Niveau van onderen 2 niveaus Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg 1) Oven voorverwarmen Temperatuur ºC Tijd uur: min. 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1) 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 37 Baktips Bakresultaat De onderkant van het gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Mogelijke oorzaak Verkeerde inschuifhoogte Oplossing Gebak lager inschuiven Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te Baktemperatuur lager instelmatig bruin korte baktijd len en baktijd verlengen Het deeg is ongelijkmatig ver- Het deeg gelijkmatig over de deeld bakplaat verdelen Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Vetfilter is geplaatst Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen 38 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Multi Hetelucht Gerecht Inzetniveau Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente 1) 1) Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 1 1 1 1 1 1 1 Gegratineerd stokbrood Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Ovenfunctie Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood Multi Hetelucht volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min. Infratherm 3 Multi Hetelucht 3 volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant Vruchtentaart Multi Hetelucht 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren 39 Braden Ovenfunctie: Multi Hetelucht Plaats voor het braden het vetfilter! [. . . ] Inschuifrooster plaatsen. 64 Ovendeur Voor het reinigen kan de ovendeur van uw apparaat open blijven staan. De ovendeur met beide handen aan de zijkant vastnemen en over de blokkering heen ca. De deur met de buitenzijde naar onderen op een zachte, vlakke ondergrond plaatsen, bijv. De deur, gezien vanaf de greepzijde, met beide handen aan de zijkant vastnemen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB8920E-A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB8920E-A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag