Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8100001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8100001M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KB8100001M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KB8100001M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KB8100001M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (603 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX KB8100001M (601 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KB8100001M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] . 34 36 39 39 40 40 42 42 43 43 44 45 45 46 47 49 59 59 59 60 60 60 61 63 64 65 Wat is er aan de hand als . . . 71 4 Gebruiksaanwijzing 1 Veiligheidsvoorschriften 5 Dit apparaat is in overeenstemming met de volgende EG-richtlijnen: ­ 73/23/EEG van 19. 02. 1973 Laagspanningsrichtlijn ­ 89/336/EEG van 03. 05. 1989 EMC-richtlijn inclusief aangepaste richtlijn 92/31/EEG ­ 93/68/EEG van 22. 07. 93 CE-markeringsrichtlijn Elektrische veiligheid · Het apparaat mag uitsluitend door een erkend installateur worden aangesloten. · In geval van storingen of beschadiging van het apparaat: zekeringen in de huisinstallatie uitschakelen. · Reparaties aan het apparaat mogen uitsluitend door vakmensen worden uitgevoerd. [. . . ] · Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 1 1 29 Stoomgaren De bereidingswijze Stoomgaren is geschikt voor alle levensmiddelen, vers of bevroren. Met deze functie kunt u groente, vlees, vis, deegwaren, rijst, maïs, griesmeel en eieren bereiden, opwarmen, ontdooien, pocheren of blancheren. U kunt het volledige gerecht in één keer en direct op het servies bereiden, onafhankelijk van de hoeveelheid of de gaartijd. Raadpleeg de tabellen voor aanwijzingen. Tabel Stoomgaren Stoomgaren Soort product Water toevoegen in waterschuiflade ml 400 550 550 700 550 400 550 700 700 250 550 550 400 550 550 TempeGebruiksratuur niveau °C 96 96 96 96 96 96 96 96 96 75 96 96 96 96 60 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Tijd in min. 25-30 35-40 35-40 45-55 35-40 25-30 30-35 40-45 50-60 15-20 60-70 35-40 20-25 30-35 30-35 Risotto Rijst (met gelijke hoeveelheid vloeistof) Mais (polenta, met 3 keer zoveel vloeistof) Aardappelen in de schil, middelgroot Aardappelen Ratatouille Spruitjes Bloemkool, heel Zuurkool Tomaten, heel Rode bieten, heel Koolrabi/selderij/venkel gesneden Courgette, gesneden Wortels, gesneden Groente ontdooien 30 Stoomgaren Soort product Water toevoegen in waterschuiflade ml 550 250 250 700 700 250 400 400 200 200 200 TempeGebruiksratuur niveau °C 96 96 96 96 96 90 96 85 96 96 96 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Tijd in min. 30-35 12-15 20-22 50-75 45-55 15-20 20-25 15-25 8-10 10-12 15-20 Groente ontdooien en bereiden Groente blancheren Bonen blancheren Ham, 1000 g Kasselerrib 600-1000 g Worst / braadworst Roomkaas opwarmen in schijven van 1 cm Forel 170-300 g Eieren, zachtgekookt Eieren, middelhard Eieren, hardgekookt De gegeven tijden zijn richtwaarden, aan te passen naar gelang van grootte en hoeveelheid. 31 Multi Hetelucht en Stoomgaren na elkaar Met de combinatie van Multi Hetelucht en Stoomgaren kunnen na elkaar en bij Stoomgaren dan tegelijkertijd vlees, groenten en bijgerechten in de oven bereid worden, zodat ze tegelijkertijd klaar zijn om te serveren. · Plaats de schoongemaakte groente en bijgerechten op hittebestendig kookgerei bij het braadstuk in de oven. U kunt de functie Stoomgaren pas starten als de oven tot een temperatuur van ca. Om de oven sneller te laten afkoelen kunt u de ovendeur openzetten. 3 Tabel Multi Hetelucht en Stoomgaren na elkaar Multi Hetelucht Soort product Temp. 30-35 Gebruiksinstelling 1 3 1 3 1 3 Rundvlees 1 kg Spruitjes, polenta Varkensvlees 1 kg, aardappelen, groente, jus Kalfsvlees 1 kg, rijst, groente 180 40-50 30-35 180 40-50 30-35 De gegeven tijden en temperaturen zijn richtwaarden, aan te passen naar gelang van grootte en hoeveelheid. Bij het overschakelen op Stoomgaren moet de kerntemperatuur van het vlees bij 60-63°C liggen. 32 Pauzegaren De bereidingswijze Pauzegaren is met name geschikt voor het aanbraden van grote stukken vlees en voor het ontdooien en opwarmen van al gare gerechten die in porties zijn verdeeld. Tabel Pauzegaren Bereiden op meerdere gebruiksniveaus Pauzegaren (max. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis slechts vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het aanbranden van vleessap of vet te vermijden, raden wij aan een beetje vocht in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de gaartijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de gaartijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Braadtabel Multi Hetelucht Soort vlees Inzetniveau Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham (1000-1500 g) Kotelet, casselerrib (1000-1500 g) Gehakt (750-1000 g) Rundvlees Stoofvlees (1000-1500 g) Rosbief of ossenhaas, per cm dikte 1 1 180-200 210-230* 2:00-2:30 0:06-0:09 per cm dikte 1 1 1 170-190 180-200 180-200 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 Temperatuur °C Tijd uur: min. 40 Multi Hetelucht Soort vlees Inzetniveau Kalfsvlees Kalfsbraadstuk (1000 g) Kalfsbout (1500-2000 g) Lamsvlees Lamsbout (1000-1500 g) Lamsrug (1000-1500 g) Kort gebraden vlees op de bakplaat Cordon bleu Braadworst Schnitzel of cotelet, gepaneerd Frikadellen Vis (stoven) Hele vissen (1000-1500 g) Gevogelte Kip, poularde (1-1, 5 kg) Halve kip (per 400-500 g) Stukken gevogelte (per 200250 g) Eend (1500-2000 g) Wild Hazenrug, hazenbout (tot 1000 g Ree-/hertenrug (1500-2000 g) Ree-/hertenbout (1500-2000 g) * Oven voorverwarmen Temperatuur °C Tijd uur: min. 1 1 170-190 170-190 1:30-2:00 2:00-2:30 1 1 170-190 180-200 1:15-2:00 1:00-1:30 1 1 1 1 220-230* 220-230* 220-230* 210-220* 0:05-0:08 0:12-0:15 0:15-0:20 0:15-0:20 1 210-220 0:45-1:15 1 1 1 1 190-210 200-220 200-220 180-200 0:45-1:15 0:35-0:50 0:35-0:50 1:15-1:45 1 1 1 220-230* 210-220 200-210 0:25-0:40 1:15-1:45 1:30-2:15 41 Op lage temperatuur garen Ovenfunctie: Op Lage Temperatuur bereiden . Met de ovenfunctie blijft het braadstuk lekker mals en bijzonder sappig. Op Lage Temperatuur bereiden adviseren wij zachte, magere stukken vlees en vis. Op Lage Temperatuur bereiden is niet geschikt voor suddervlees of varkensbraadstuk. Let op: Plaats bij het braden het vetfilter in de oven! 1 3 Met de ovenfunctie Op Lage Temperatuur bereiden altijd open, zonder deksel braden. [. . . ] Stomersysteem doorspoelen door ontkalkt water (100-200 ml) in de waterschuiflade te gieten. Laat de deur van de oven open staan zodat de oven volledig kan drogen. 63 Ovenverlichting 1 3 Waarschuwing: Kans op kortsluiting!Om de ovenlamp en het afdekglas te beschermen een doekje op de bodem van de oven leggen. Ovenlamp aan de zijkant vervangen/ glazen kap reinigen 1. Indien nodig: ovenverlichting 25 watt, 230 V, 300°C hittebestendig, vervangen. 5. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KB8100001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KB8100001M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag