Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC te teleladen.


AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4630 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wenn die einmal vorprogrammierte Einschaltzeit nicht verändert werden soll, brauchen Sie nur noch die Taste AUTO zur Aktivierung der , , Auto"-Funktion zu drücken. Für die Zubereitung mit Kaffeebohnen müssen Sie die Tassenzahl, die Kaffeestärke und eventuell die Aromastufe einstellen. Die Symbole für die Kaffeestärke haben folgende Bedeutung: schwacher Kaffee mittlerer Kaffee starker Kaffee Die folgenden Einstellungen müssen getätigt werden, solange die grüne Kontrolllampe blinkt. [. . . ] Denk erom dat het koolfilter na 70 maal koffie zetten (of na 2 maanden, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet) moet worden vervangen, opdat de filterwerking behouden blijft. Het oude koolfilter kan niet gereinigd worden, het moet door een nieuw worden vervangen. Na 70 koffiebereidingsprocessen, maar uiterlijk na 2 maanden, begint het symbool te knipperen. Als het aansluitsnoer te lang is, kunt u het deel dat niet gebruikt wordt in het vak aan de achterzijde van de apparaat schuiven. Voordat u voor het eerst koffie gaat zetten, moet u één tot twee koffiebereidingsprocessen met alleen water uitvoeren. Vul het waterreservoir tot de bovenste kopjesmarkering met koud water en laat het zonder koffie en filterzakje bij ingeschakeld apparaat in de koffiekan lopen. Druk even toets FILTER in als u het apparaat zonder koolfilter wilt gebruiken. Voor het afmeten van de gewenste hoeveelheid vindt u een kopjesmarkering op de koffiekan. De latere hoeveelheid koffie is minder, omdat de gemalen koffie water opzuigt. Wij raden u aan een stand in het midden te kiezen, die is geschikt voor de gebruikelijke koffiesoorten. Tijdens het maalproces kan het voorkomen dat het maalkanaal geblokkeerd raakt. Het apparaat bezit een timer waarmee de dagtijd wordt ingesteld en de inschakeltijd tot max. Koffie bereiden van reeds gemalen koffie Van reeds gemalen koffie kunt u ofwel onmiddellijk (normale modus) ofwel met voorprogrammering van de inschakeltijd ("auto"-functie) koffie bereiden. Voor het bereiden van koffie van reeds gemalen koffie hebben de instellingen voor koffiesterkte, hoeveelheid kopjes en aromastand geen effect. U kunt de maalgraad veranderen en de roostering van de bonen aanpassen. Het display verschijnen weer de tijd en de instellingen in de normale modus. Als de eenmaal voorgeprogrammeerde inschakeltijd niet veranderd moet worden, hoeft u alleen nog op de toets AUTO te drukken om de "auto"functie te activeren. De inschakeltijd moet ingesteld worden zolang de groene bedrijfsindicatie knippert. [. . . ] Dit apparaat voldoet aan de volgende EU richtlijnen: · De verpakkingsmaterialen zijn niet schadelijk voor het milieu en herbruikbaar. Verwijder de verpakkingsmaterialen in overeenstemming met de aanduiding bij de gemeentelijke inzamelplaatsen in de daarvoor bestemde containers. Oud apparaat verwijderen Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX KAM 200 AUTOMATIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag