Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX HM604000MB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX HM604000MB. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX HM604000MB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX HM604000MB te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX HM604000MB
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX HM604000MB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geef deze handleiding ook aan een eventuele toekomstige eigenaar van het apparaat. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe apparaat. Inhoud Gebruiksaanwijzing Veiligheidsvoorschriften Beschrijving van het apparaat Totaalaanzicht Bedieningspaneel Uitrusting oven Accessoires oven Voor het in gebruik nemen Dagtijd instellen en wijzigen Voor de eerste keer reinigen Bedienen van de kookzones Kookstand instellen Bedienen van de oven Oven in- en uitschakelen Snelverwarmen Ovenfuncties Hulpstukken plaatsen Grillset Vetfilter plaatsen/verwijderen Klokfuncties Overige functies 3 3 4 4 5 5 6 7 7 8 8 9 10 10 11 12 13 14 14 15 20 Toepassingen, tabellen en tips Kooktabel Bakken Braden Vlak-grilleren Ontdooien Drogen met hetelucht Wecken Reiniging en onderhoud Buitenkant apparaat Oven-binnenruimte Hulpstukken Vetfilter Pyrolytische reiniging Ovenverlichting Ovendeur Ovendeurruit Wat is er aan de hand als . . . Afvalverwerking Service 21 21 22 30 32 33 34 34 35 35 36 36 36 36 37 37 38 40 42 43 1 3 2 In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. Algemene informatie en tips Milieu-informatie Gebruiksaanwijzing 3 Gebruiksaanwijzing 1 Veiligheidsvoorschriften Elektrische veiligheid · Het apparaat mag uitsluitend door een erkend installateur worden aangesloten. [. . . ] De automatische uitschakeling wordt opgeheven als de klokfunctie Duur Einde ingesteld is. of Toepassingen, tabellen en tips Kooktabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. KookKookproces stand 0 1 Warm houden Smelten 1-2 Stollen Geschikt voor Nawarmte, uit-stand Warm houden van gare gerechten Hollandaisesaus, smelten van boter, chocolade, gelatine Schuimomelet, bouillon met ei Wellen van rijst en melkgerechten Verhitten van kant-enklaargerechten Stoven van groente, vis Vlees sudderen Naar behoefte 5-25 min. Afdekken Tussendoor omroeren Met deksel bereiden Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof aan de rijst toevoegen, melkgerechten tussendoor roeren Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) Duur Aanwijzingen/tips 2-3 Wellen 25-50 min. 3-4 Stomen Stoven 20-45 min. 22 Toepassingen, tabellen en tips KookKookproces stand Geschikt voor Duur Aanwijzingen/tips Weinig vloeistof gebruiken, bijvoorbeeld: max. ¼ l water per 750 g aardappels Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep 6-7 Zacht braden Sterk braden 20-60 min. 60-150 min. Schnitzel, cordon bleu, karbonade, gehaktballen, braad- Voortdurend worst, lever, roux, eieren, bakken omelets, oliebollen Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken 5-15 min. per pan Tussendoor keren 7-8 Tussendoor keren 9 Aan de kook brenAan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aangen Aanbraden van vlees (goulash, stoofvlees), frituren van patates frites bra den Frituren 3 1 Wij adviseren om bij het aan de kook brengen of het aanbraden de hoogste kookstand in te stellen en vervolgens gerechten met een langere kooktijd op de gewenste kookstand gaar te laten worden. Oververhitte vetten en oliën vatten zeer snel vlam. Brandgevaar! Bakken Ovenfunctie: Hete lucht met ringvormig verwarmingselement onderwarmte of Boven- en Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en vormen met een coating geschikt. · Voor Hete lucht met ringvormig verwarmingselement zijn ook lichte metaalvormen geschikt. Inzetniveaus · Bakken met Boven- en onderwarmte is op een niveau mogelijk. · Met Hete lucht met ringvormig verwarmingselement kunt u op max. 3 bakplaten tegelijk bakken. Toepassingen, tabellen en tips 23 1 bakplaat: bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg)2) 3 3 0:15-0:30 0:35-0:50 3 3 170 160-170 160-1801) 180-2001) 200-2201) 0:35-0:50 0:40-1:20 3 0:40-1:20 1 0:30-1:00 Pizza (dun) 1 0:10-0:25 Turks brood 1 200-220 0:08-0:15 Zwitsers fruitpuddinkje 1 180-200 0:35-0:50 Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits 3 150-160 0:06-0:20 3 140 1601) 0:20-0:30 Sprits 3 0:20-0:30 Toepassingen, tabellen en tips 27 Soort gebak Koekjes van roerdeeg Ovenfunctie Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Boven- en onderwarmte Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Boven- en onderwarmte Inzetniveau 3 Temperatuur °C 150-160 Tijd uur: min. 0:15-0:20 Schuimgebak, baiser 3 80-100 2:00-2:30 Bitterkoekjes 3 100-120 0:30-0:60 Koekjes van gistdeeg 3 150-160 170-1801) 1601) 1801) 1401) 1701) 0:20-0:40 Koekjes van bladerdeeg 3 0:20-0:30 Broodjes 3 0:20-0:35 Broodjes Kleine cakejes (20stuks/ blik) Kleine cakejes (20stuks/ blik) 3 3 0:20-0:35 0:20-0:30 3 0:20-0:30 1) Oven voorverwarmen 2) Opvangplaat of braadslede gebruiken Bakken op meerdere niveaus Hete lucht Hete lucht met met ringvormig ringvormig verwarmingsel verwarmingsel ement ement Niveau van onderen 2 niveaus Gebak op de bakplaat Roomsoezen/tompoezen Droog kruimelgebak 1/4 1/3 ----160-1801)) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 3 niveaus Temperatuur ºC Soort gebak Tijd uur: min. 28 Toepassingen, tabellen en tips Soort gebak Hete lucht Hete lucht met met ringvormig ringvormig verwarmingsel verwarmingsel ement ement Niveau van onderen 2 niveaus 3 niveaus 1/3/5 1/3/5 --------------Temperatuur ºC 150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-1801) 160 1401) Tijd uur: min. Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/4 1/4 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:45 0:25-0:40 Baktips Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing Gebak lager inschuiven Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur lager instellen en baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Vetfilter verwijderen De onderkant van het ge- Verkeerde inschuifhoogte bak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijkma- Te hoge baktemperatuur en te tig bruin korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Vetfilter is geplaatst Toepassingen, tabellen en tips 29 Bakresultaat Gebak wordt niet gaar binnen de aangegeven baktijd Mogelijke oorzaak Te lage temperatuur Vetfilter is geplaatst Oplossing Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen Tabel Pizzastufe Soort gebak Pizza (dun) Pizza (met veel beleg) Swabische pizza Spinazietaart Quiche Lorraine Kwarktaart, rond Kwarktaart op bakplaat Appeltaart, dicht Groentetaart Turks brood Bladerdeegtaart Flammekuchen (brood) Piroggen (gevulde broodjes) 1) Oven voorverwarmen Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180 - 2001) 180 - 200 180 - 200 160 -180 170 - 190 140 - 160 140 - 160 150 - 170 160 - 180 250 - 2701) 160 180 1801) 2001) 250 - 2701) Tijd uur: min. 20 - 30 20 - 30 45 - 60 45 - 60 40 - 50 60 - 90 50 - 60 50 - 70 50 - 60 10 - 20 40 - 50 12 - 20 15 - 25 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Gerecht Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Gegratineerd stokbrood1) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Infratherm Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 30 Toepassingen, tabellen en tips Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood Ovenfunctie Boven- en onderwarmte Infratherm Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd volgens aanwijvolgens aanwijzingen van de fa- zingen van de fabrikant brikant 200-220 volgens aanwijzingen van de fabrikant 3 3 volgens aanwijvolgens aanwijzingen van de fa- zingen van de fabrikant brikant volgens aanwijvolgens aanwijzingen van de fa- zingen van de fabrikant brikant Vruchtentaart 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren Braden Ovenfunctie: Boven- en onderwarmte of Infratherm Braadservies · Voor het braden is elk hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Voor het braden kunt u de grillset gebruiken. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen bij de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij adviseren vlees en vis pas vanaf 1 kg in de ovente braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij wat vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd keren. [. . . ] Bekleding aan beide kanten afnemen. Reiniging en onderhoud 39 4. Achtereenvolgens bij de bovenrand aanpakken en de geleiding wegtrekken. Ovendeurruiten reinigen. De ovendeurruiten grondig met een sopje reinigen. Deurruiten schuin van boven in het deurprofiel aan de onderkant van dedeur invoeren en laten zakken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX HM604000MB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX HM604000MB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag