Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F99015IM0P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F99015IM0P. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX F99015IM0P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F99015IM0P te teleladen.


AEG-ELECTROLUX F99015IM0P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4465 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX F99015IM0P (3059 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX F99015IM0P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. [. . . ] Laat de deur van het apparaat niet open staan als er afwasmiddel in het afwasmiddelbakje zit. Berichten op het display en geluidssignalen helpen u bij de bediening van het apparaat. Tien minuten na het einde van het afwasprogramma, wordt het apparaat automatisch via de AUTO OFF-functie uitgeschakeld. Druk op de weergave-aanraaktoets om een deel in te stellen, totdat de rand van dat deel aan gaat. Dit deel toont het menu met de afwasprogramma's en de duur van elk programma. Voor meer informatie over het instellen van afwasprogramma's raadpleegt u 'Afwasprogramma's'. Druk op één van de menu-aanraaktoetsen om een afwasprogramma in te stellen. Druk op één van de menu-aanraaktoetsen om het aantal uur van de uitgestelde start te selecteren. Druk op de Enter-aanraaktoets om de menu-optie te sluiten en terug te keren naar deel (A). Druk op één van de menu-aanraaktoetsen om door de menu-optie te bladeren. Druk op de OK-aanraaktoets om een functie in te stellen of het submenu te openen. Druk op de Enter-aanraaktoets om de menu-optie te sluiten en terug te keren naar deel (A). Tijdens de spoelfase blijft de temperatuur gedurende 10 tot 14 minuten op 70 °C. De functie geeft betere afwasresultaten wanneer het serviesgoed bijzonder vuil is. Instellingen resetten U kunt teruggaan naar de fabrieksinstellingen van het apparaat. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer de multitab-functie is ingeschakeld. Wat te doen als u het apparaat voor het eerst inschakelt Het display geeft de standaard taal weer: Language English. Druk op één van de menu-aanraaktoetsen om een andere taal in te stellen en druk dan op de OK-aanraaktoets ter bevestiging. Druk op één van de menu-aanraaktoetsen om de tijd in te stellen. Controleer of het ingestelde niveau van de waterontharder juist is voor de waterhardheid in uw omgeving. Stel het juiste programma in voor het type lading en de mate van vervuiling. de waterontharder verwijdert mineralen en zouten van de watertoevoer. [. . . ] Laat de deur van het apparaat een paar minuten op een kier staan, voor betere droogresultaten. Hoewel deze filters maar weinig onderhoud vergen, kunt u de filters het beste regelmatig controleren en zo nodig reinigen. Draai het filter (A) tegen de klok in (linksom) en verwijder het uit filter (B). Zorg ervoor dat het filter goed wordt gemonteerd in de twee geleiders (C). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX F99015IM0P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX F99015IM0P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag