Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F65040IW0P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F65040IW0P. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX F65040IW0P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX F65040IW0P te teleladen.


AEG-ELECTROLUX F65040IW0P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5274 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX F65040IW0P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zij moeten onder toezicht staan of instructies krijgen over het gebruik van dit apparaat van iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het apparaat als de deur open is. Als de watertoevoerslang beschadigd is, haal dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact. [. . . ] Als de optie niet van toepassing is voor het programma, dan gaat het lampje niet branden. Controleer of het ingestelde niveau van de waterontharder juist is voor de waterhardheid in uw omgeving. Neem contact op met uw plaatselijke waterinstantie voor informatie over de hardheid van het water in uw omgeving. Waterhardheid Duitse graden (°dH) 51 - 70 43 - 50 37 - 42 29 - 36 Franse graden (°fH) 91 - 125 76 - 90 65 - 75 51 - 64 mmol/l Clarkegraden 64 - 88 53 - 63 46 - 52 36 - 45 Waterontharder afstelling Handmatig 2 1) 2 1) 21) 21) Elektronisch 10 9 8 7 Waterhardheid Duitse graden (°dH) 23 - 28 19 - 22 15 - 18 11 - 14 4 - 10 <4 Franse graden (°fH) 40 - 50 33 - 39 26 - 32 19 - 25 7 - 18 <7 mmol/l Clarkegraden 28 - 35 23 - 27 18 - 22 13 - 17 5 - 12 <5 Houd Delay en Start tegelijkertijd ingedrukt tot de indicatielampjes (A), (B) en (C) gaan knipperen. Start om dit te voorkomen een programma nadat u het zoutreservoir heeft bijgevuld. Verwijder gemorst glansmiddel met een absorberend doekje om te voorkomen dat er te veel schuim ontstaat. U kunt het schuifje voor de vrij te geven hoeveelheid (B) instellen tussen stand 1 (laagste hoeveelheid) en stand 4 (hoogste hoeveelheid). U dient het juiste programma in te stellen en te starten voor het type lading en de mate van vervuiling. Plaats een kleine hoeveelheid van het vaatwasmiddel in de binnenkant van de deur van het apparaat als het programma een voorwasfase heeft. Als u vaatwastabletten gebruikt, plaatst u deze in het doseerbakje (A). Het apparaat moet in de instelmodus staan om bepaalde acties te accepteren. Een programma starten zonder een uitgestelde start Sluit de deur van het apparaat. Blijf op Program drukken tot de aanduiding van het programma dat u wilt instellen verschijnt. Het display toont de programmaduur die afloopt in stappen van 1 minuut. Een programma starten met een uitgestelde start Blijf op Delay drukken tot het display de uitgestelde tijd toont die u wilt instellen (van 1 tot 24 uur). Aan het einde van het programma Als u niet op de aan-/uittoets drukt, schakelt AUTO OFF het apparaat na een paar minuten automatisch uit. Als u de deur weer sluit, gaat het apparaat verder vanaf het punt van onderbreking. Controleer of er afwasmiddel in het afwasmiddeldoseerbakje aanwezig is voordat u een nieuw programma start. [. . . ] Als de display andere alarmcodes aangeeft, neemt u contact op met onze service-afdeling. 1 Als de afwas- en droogresultaten niet naar wens zijn Witte strepen of een blauwe waas op glazen en serviesgoed. Het afwasprogramma bevatte geen droogfase of een droogfase op lage temperatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX F65040IW0P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX F65040IW0P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag