Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EWFSJ3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EWFSJ3. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EWFSJ3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EWFSJ3 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EWFSJ3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8703 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EWFSJ3 (12924 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EWFSJ3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Com/ water en se ru ua ro cz pl hu sk sl hr lv lt ee bg tk nl fr de it es pt dk no fi 69 OVERZICHT VAN AQUASENSETM EN PUREADVANTAGETM Bovenklep grote kan Bovenklep kleine kan Filter Trechter voor ongefilterd water Trechter voor ongefilterd water Gebruiksduurindicator Grote kan Kleine kan 70 Gefeliciteerd met uw keuze voor Electrolux AquaSenseTM met PUREADVANTAGETM-filtertechnologie · Met uw nieuwe Electrolux-filtersysteem smaakt uw kraanwater voortaan heerlijk doordat nare bijsmaak en geurtjes verwijderd worden . De PUREADVANTAGETM-technologie biedt niet alleen de beste filtratiekwaliteit, maar filtreert ook nog eens sneller dan andere filtratiesystemen . [. . . ] Het PUREADVANTAGETM-filter bewaren Bewaar het verzegelde PUREADVANTAGETM-filter in de plastic verpakking op een droge en koele plaats en stel het niet bloot aan direct zonlicht, om prestatieverlies te voorkomen . Drink het gefilterde water binnen een tot twee dagen op · Gebruiksduurindicator De gebruiksduurindicator herinnert u eraan wanneer het PUREADVANTAGETMfilter vervangen moet worden . De aanbevolen gebruiksduur van de PUREADVANTAGETM filter van ongeveer vier weken (30 dagen) staat gelijk aan vier stippen (100%) . Na elke week zal één cirkel verdwijnen om de restende gebruiksduur te tonen . Om de status van het PUREADVANTAGETM-filter te zien moet u de knop 0, 5-2 seconden ingedrukt houden . Bijvoorbeeld: als er 4 lichtjes zichtbaar zijn, is het filter vol (100%) en kan het nog vier weken gebruikt worden . Om de gebruiksduurindicator op nul te zetten dient u de knop 3 seconden of langer ingedrukt te houden . 72 BELANGRIJKE INFORMATIE Ideale omstandigheden om AquaSenseTM met PUREADVANTAGETM-filter te gebruiken · Aqua Sense en PUREADVANTAGE filter zijn ontwikkeld, enkel voor gebruik van drinkbaar kraanwater, wat is getest als veilig drinkwater! Gebruik alleen koud leidingwater (met een temperatuur tussen de 4 en 38 graden Celsius) . Gooi bij het eerste gebruik van een nieuwe PUREADVANTAGETM-filter altijd de eerste twee liter gefiltreerd water weg . Raadpleeg daarom, voordat u het PUREADVANTAGETM filter in gebruik neemt, uw arts als u hartproblemen hebt of een speciaal dieet volgt . hygiëne · Was u handen zorgvuldig voordat u het PUREADVANTAGETM-filter vervangt . [. . . ] Para ver o estado do filtro de água PUREADVANTAGETM a qualquer momento, prima o botão continuamente durante 0, 5-2 segundos . Ved hjelp av filtreringssystemet fra Electrolux kan du fjerne ubehaglig smak og lukt i vannet fra springen . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EWFSJ3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EWFSJ3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag