Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6969 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX (6859 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Trek niet aan het aansluitnoer om het apparaat los te koppelen. € Mensen, met inbegrip van kinderen, met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke vermogens of gebrek aan ervaring en kennis, mogen dit apparaat niet bedienen. Zij moeten onder toezicht staan of instructies krijgen over het gebruik van dit apparaat van iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid. € Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het apparaat als de deur open is. [. . . ] Start om dit te voorkomen een programma nadat u het zoutreservoir heeft bijgevuld. Verwijder gemorst glansmiddel met een absorberend doekje om te voorkomen dat er te veel schuim ontstaat. U kunt het schuifje voor de vrij te geven hoeveelheid (B) instellen tussen stand 1 (laagste hoeveelheid) en stand 4 of 6 (hoogste hoeveelheid). Draai de programmaschakelaar tot de programmamarkering op één lijn staat met het programma dat u wilt instellen. U dient het juiste programma in te stellen voor het type lading en de mate van vervuiling. Als het programma over een voorspoelfase beschikt, plaats dan een kleine dosis afwasmiddel in doseerbakje (D). Als u vaatwastabletten gebruikt, plaatst u deze in het doseerbakje (A). 2 Gebruik van gecombineerde afwastabletten Als u tabletten gebruikt die zout en glansmiddel bevatten, is het niet nodig om de doseerbakjes voor zout en glansmiddel te vullen. Voer deze stappen uit als u stopt met het gebruik van allesin-1 tabletten voordat u afwastabletten, spoelmiddel en vaatwaszout apart gaat gebruiken: 1. Zorg ervoor dat het zoutreservoir en het glansmiddeldoseerbakje gevuld zijn. Start het kortste programma met een spoelfase, zonder afwasmiddel en zonder vaat. Draai de programmaschakelaar tot de programmamarkering op één lijn staat met het symbool van het programma dat u wilt instellen. Controleer of er afwasmiddel in het afwasmiddeldoseerbakje aanwezig is voordat u een nieuw programma start. Aan het einde van het programma Als het programma voltooid is, is het indicatielampje einde aan en is het indicatielampje Start uit. Als u het apparaat niet binnen 3 minuten uitschakelt, blijft alleen het indicatielampje aan/uit branden. Draai om het apparaat uit te schakelen de programmaschakelaar totdat de programmamarkering overeenkomt met de aan-/uit-stand. Let op • Laat de borden afkoelen voordat u deze uit het apparaat neemt. € Er kan water liggen aan de zijkanten en op de deur van het apparaat. [. . . ] Zorg ervoor dat het filter (B) juist wordt geplaatst onder de 2 geleiders (C). Een onjuiste plaatsing van de filters kan leiden tot slechte wasresultaten en het apparaat beschadigen. Als etensresten de openingen in de sproeiarmen hebben verstopt, verwijder deze dan met een smal en puntig voorwerp. 3 Buitenkant reinigen Maak het apparaat schoon met een vochtige, zachte doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ESI6200LOX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag